![]() |
|
206xr klima kılcal kaçak yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
furkanbaki ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: mersin/anamur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanbaki
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2011 Saat 17:27 |
arkadaşlar aracım 206xr aracımmın klimasında kılcal bi kaçak varmış usta vakkumlattı sıfıra düşmüyormuş dolayısıyla kılcak kaçak var dedi doldururuz ama garanti veremem dedi aracı alalı 2 ay oldu öncesinde aldıgım kişi doldurttum demişti ulaşma şansım da yokki sorayım başına gelen yardımcı olabilecek arkadaşım varmı acaba |
|
206xr 2000 model
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eger basilan gaz haftalar hatta aylar sonra bosaliyorsa gercekten kilcal kacak vardir ve tamir edilme yoluna gidilebilir. Ama eger gaz bir iki gun bile gitmiyorsa kacak buyuktur ve hic tamir ettirmenizi onermem. Kucuk kilcallar icin bazi kitler mevcut. Pek cok kisi bu kitlere ise yaramaz dese de ise yaradigi durumlar da mevcut. Biraz sansiniza kalmis diyebiliriz. |
|
![]() |
|
furkanbaki ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: mersin/anamur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanbaki
![]() ![]() ![]() ![]() |
kit dedigimiz nedir ustam aarsanız |
|
206xr 2000 model
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Kit dediginiz sey, bizim gibi isini kendi kendine halletmek isteyen vatandaslar icin uretilmis, bazen kandirmaca, bazen ise yarayan aletlerdir. Mesela lastik tamiri ici yamalar satilirdi, yama ile birlikte bir kere kullanmalik yapistiricisi, cubugu vs.vs. bir kutu icinde satilirdi. Buna kit deniliyor iste.
Sizin durumunuz icin mesela su urun olabilir: http://www.autozone.com/autozone/accessories/Quest-3-oz-Pro-Line-super-seal/_/N-25qt?counter=2&filterByKeyWord=ac+recharge&fromString=search&itemIdentifier=441054_0_0_ Soyledigine gore metal ve plastik kaciklarini bir adimda yok edermis. Sitenin yalancisiyim ![]() Düzenleyen koliva - 10 Haziran 2011 Saat 18:21 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanbaki
anladım abi bu konuda başına gelen kullanan birinden fikir almak gerek |
|
206xr 2000 model
|
|
![]() |
|
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
başımdan geçmedi ama iklimlendirme ve soğutma teknikeri olduğumdan bi yol yada fikir veriyim
Özellle otomobil klimaları gibi sisteme müdahalenin zor olduğu yapılan işin tekrar yapılması halinde yüksek işçilik ücreti gerektiren işlerde kullanılan yardımcı malzemeler var bunlar sisteme aynı gaz gibi basılan boyar maddeler var bunu sisteme klimacınız basıyo ve kaçağın olduğu yerde bu madde birikme yapıyo belki bi kaç yerde kaçak var kesin çözüm olarakta bakılabilir. Ayrıca vakumlama işleminde manometredeki gösterge sıfır'a düşmüyosa o sistemde gayet büyük bi kaçak var demektir, kendisi yanlış telaffuz kullanmış olabilir sıfıra düşer fakat ibre sıfırda durmaz belli bi süre sonra ibre yükselir her iki durumda da sistemde kaçak olduğu açıktır. Kaçak olan bölgelerde yağlanmalar olur tamir işleminde ordanda yola çıkabilirsiniz.Tavsiyem kaçak olan klimana tamir ettirmeden gaz bastırma. |
|
2004 1.4 hdi 307 xr
|
|
![]() |
|
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
http://www.federalotomotiv.com/index.php?pg=iletisim&dil=tr
Buradan size en yakın şubeye ulaşırsanız yardımcı olacaklardır. |
|
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Sanıyorum Aynı Sıkıntıda Bende Mevcut ...
Yaklaşık 3-4 Hafta Önce Gaz Bastım İzmit Buluşmasında Biraz Havanın Çok Soğuk Atmamasından Şüphelenmiştim Zaten, Bu Gün Sabah Çalıştırdığımda ise Soğuk Hava Atmadığını Fark Ettim. Bide Enteresan Bir Ses Veriyordu pıssssss Diye; Usta Bakıp Haber Verecek Bakalım Artık. Kaç Lira Sıkışmışsa Çıkar Ortaya, |
|
![]() |
|
Dediginiz ses nereden geliyordu? Bu ses gazin azligindan dolayi geliyor olmasi kuvvetle muhtemeldir. Gazin azligi ise olasi bir kacagin gostergesidir. Sivi sogutkan madde genisleme valfine ulasamadigindan sadece gaz halindeki madde ulasiyordur. Bu da sese neden oluyordur. Klimalarin icerisinde gaz ve yag bulundugundan dolayi, eger borularda bir kacak varsa o kisimda yaglanma gorulur. Dolayisiyla kompresorden itibaren butun borulari gozlemlemek gerek. Zaten bulundugunda degistirmesi en basit is. Düzenleyen koliva - 11 Haziran 2011 Saat 10:50 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Bahsettiğim Ses Hava Kanalların içinden Geliyordu.
![]() Valla Abi Usta Aradı Klima Radyatörü Baya Kirliymiş Ondan Yapmış. Yıkayıp Temizlenecekmiş... Hava Almadığı İçin Klima Gazını Yakmaya Başlamış... İçeriyede O İnce Sesi Vermeye Başlamış. Bir Diğer İhtimal Böyle Çözülmezse Klima Radyatörünün Komple Sökülüp Tinerle Detaylı İç Temizliğine Baş Vuracak, Borularda Kaçak Yokmuş , En Azından Sevindirici Haber Bu Düzenleyen AlbaYDemircaN - 11 Haziran 2011 Saat 14:50 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanbaki
arkadaşlar ben target seal diye bi kaçak tıkayıcı madde varmış onu sparş verdim geliyor adam çok övdü komparasör keçesi komparasör arızası haricinden kılcal kaçakları bulup tıkıyormuş bakcaz yarın gelcek inş onla beraber doldırtcam gazı inş çözüm olur sonucu paylaşırım
|
|
206xr 2000 model
|
|
![]() |
|
Enez TOPÇU ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Enez TOPÇU
arkadaşlar benim aracıma gaz bastırdıgımda 15 gün sonra gaz tamamen bitiyordu 28.06.2014 bugün target seal kilima gaz tıkayıcı kullandım bakalım işe yarayacakmı...
|
|
![]() |
|
nurali ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2018 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Selam. konu eski ama hiçbir döküman bulamadım. Target seal kullanan biri olarak sonuç aldinız mı acaba. Cevap yazarsanız sevinirim.
Düzenleyen nurali - 02 Temmuz 2018 Saat 16:40 |
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
arkadaslar klima motorunuzda sorun yoksa petekler dahil borulari felan hepsini degistirin derim klimada sorun varsa gene yenisini almakta fayda var derim
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
aliekber98 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aliekber98
kardeşim eğer klima motorunda bi sıkıntı yoksa borusuydu peteğiydi değiştir. Biz de ilk aldığımızda gaz basmaya götürdük hortumları hep çatlaktı komple değiştirmiştik ancak fiyatını hatırlamıyorum petekler sağlamdı o yüzden ucuza kapatmıştık
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |