![]() |
|
206 cc Tavan sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ozan İPEK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2011 Konum: Çrorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ozan İPEK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2011 Saat 12:22 |
Merhabalar..
206 cc aracımın üstünü Manuel açma şansım varmı ? Cabrio hidroliğini boşaltarak yapılabildiği söylendi bu oluyormu oluyorsa. Nerden nasıl yapılmalı değerli yardımlarınızı bekliyorum saygılarımla |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fondaki muzige dikkat derim ![]() |
|
![]() |
|
Ozan İPEK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2011 Konum: Çrorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ozan İPEK
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok tşkler hemen deniyorum
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Rica ederim.
Not: Ayni soruyu iki farkli yerde acmayiniz. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ozan İPEK
Servis bu otomatiği yapmak için 4.500tl para istedi birde bana 4 parça aldırdılar olcak die 1000 tl odedim sonrada 4.500 daha cıkardılar manuel oluyosa ne gerek var okadar paraya vallahi birkez daha ALLAH razı olsun
|
|
![]() |
|
Denediniz mi, manuel oldu mu? Allah sizden de razi olsun. Düzenleyen koliva - 10 Haziran 2011 Saat 13:22 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ozan İPEK
Açtımda alyan bulamadım :D zor oldu birde arka bagajı one dogru acarken takılıyo oraya bişi sokuluyo ama bulamadım
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
sizin tavan sisteminiz mi çalışmıyor?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |