![]() |
|
Oto Alarm... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2011 Saat 10:42 |
|
S.a. Dostlar... Aracım ıcın alarm kıtı dusnuyorum... ama pıyasada bır cok cesıt farkettım, sızce bunu arastırırken hengı ozellıklerı goz onune almalıyım.. onere cegınız marka ve modeller varsa sevınırım, ayrıca alarmın kumanda kısmını kendı aracımın anahtarına dahıl etmek mumkun mudur... İlginize ve yorumlarınıza sımdıden tesekkurler....
|
||
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kardeşim Tavsiye Edebileceğim En Güzel Marka Cenmax Hemde Ekstra Kumanda Taşımana Gerek Yok.
Kumandasız Model Dedikleri Aracın Kumandasından Görev Görüyor. Fiyat Olarakta Cazip, Bende Alıcam Bundan Yakında. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-cenmax-alarm-arac-kumandasina-entegre/detay/ |
||
![]() |
||
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
|
kanka montajı nerde nASIL yaptırırz pekı...
|
||
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
||
![]() |
||
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kesinlikle öneririm , bende de var kaliteli bir ürün.. Düzenleyen rifatseker - 10 Haziran 2011 Saat 10:49 |
||
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
||
![]() |
||
|
Kolay oldu :)) tek yorumla olayı cozduk :DDD kanka hadı yarın gıdıp taktıralım :DDD
bu arada rıfatseker... paşam tesekkurler onayın ıcın... |
||
____BLUETAZZ___
||
![]() |
||
|
Çok Haklısın Kanka Fekat Ama Lakin Tamamen ECO MOD dayım Şu Aralar...
![]() Bide Bende Cenmax Cam Kaldırma Modülede Var. 2 sini Beraber Taktıracağım İşte O Zaman Süper Olcek.. Dediğim Gibi Şu ECO MOD dan Bir Çıkabilsem Yaparık |
||
![]() |
||
|
eco mod bu aralar herkeste var...allah herkese acil çıkmayı nasip etsin
![]() |
||
![]() |
||
|
Amin Kardeşim Amin; Her Akşamın Elbet Bide Sabahı Vardır. Aslanın İçin Yaptığın Masrfalar Kutsaldır ![]() |
||
![]() |
||
|
Desiden kesinlikle şaşma derim.Eski aracımda kullanıyordum,kesinlikle en kalitelisi.Alarm kumanda şifresi neredeyse kopyalanamıyor.Kendinden beslemeli olanını taktır.İstanbul topkapı maltepede vergi dairesinin yanında ana bayisi var yaklaşık 1-1.5 saatte takıyorlar ve kredi kartınada taksit yapıyorlar.( topkapıdan matbaacılar sitesine doğru geiden yolu takip edin yada temden bayrampaşaya girip çevik kuvvetin karşısındaki benzinliğin sokağından girin ilk ışıklardan tekrar sola girin hemen sağınızda kalıyor)
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
celllat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
|
beyler bende taktirmayi dusunuyorum kadikoye yakin bir yer var mi ve aklimdayken sorayim anahtari sustaliya cevirebiliuormuyuz?
|
||
2003 206 1.4 xt 8v manuel-benzin-shell-142.km-gri renk
|
||
![]() |
||
celllat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
|
tesekkurler valla bende bir kac yere sordum olmaz dediler.ilk firsatda metrocity e gidiyorum ,:)
|
||
2003 206 1.4 xt 8v manuel-benzin-shell-142.km-gri renk
|
||
![]() |
||
|
Arkadaslar cenmax ın yenıbosnada merkezını bılıyorum orada en saglam sekılde montaj ettırebılırsınız...
|
||
![]() |
||
|
Cecoli min Bahsettiği Yere Gideriz Olmazsa...
|
||
![]() |
||
|
cenmax yada desı benım gorusum ama ılk tercıhın cenmax olsun derım
![]() |
||
![]() |
||
ratumdan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İstanbul-b.düzü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
|
bunlar sanki ilerde sorun çıkartıyor diye yazıyor nette 1 yıl sonra bile beyinde sorun oluşturuyor diye yazmışlar. araştırıyorum bende 207 sw taktıracam öncelikle gidip yerinden bilgi almayı düşünüyorum ancak izinden dönüşte. 20 gün sonra
|
||
2010 207 Sw 1.6 VTİ 120 hp Zavoli Lpg
|
||
![]() |
||
ratumdan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İstanbul-b.düzü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
|
arkadaşlar ben aracımın orjinal anahtarını bozmadan alarm taktırayım diyorum alarmın kumandası ayrı olsun iki kumanda taşımaya razıyım. şu piyasada satılan 50-60 tl lik alarmlardan taktırsan randıman alırmıyım. kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
|
||
2010 207 Sw 1.6 VTİ 120 hp Zavoli Lpg
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |