![]() |
|
pugti bakımda! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2011 Saat 01:29 |
arkadaşlar araç suanda 73000 km ye geldi.(1,4 hdi feline 2006 model) yarın bakım işlemi var ve ben bunu ağır bakım olarak görüyorum. araçla ilgili yapıcağım işlemlere istinaden sizinde fikriniz varsa eksik gördüğüm şeyleri tamamlamaya yardımcı olursunuz.
triger set ve devirdaim değişiyor. hava polen mazot filtresi değişiyor. ön diskler ve balataları değiştiricem. şanzuman yağı değiştiricem şimdilik yapacağım işlemler bunlar. acaba bu km de başka ne yaptırabilirim veya neyin kontrolunu yaptırayım? motor yağını 68000km de iken değiştirmiştim şimdilik ona ve filtreye dokunmucam.ön takımlar salıncak rot başları sol rot mili de 65000km de değişti. debriyaja tam bastığımda bilyadan ses geliyor onu nasıl gidere bilirim diyede düşünüyorum. bi fikri olan varsa yeni paylaşımlarınız bekliyorum. saygılar arkadaşlar |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bunların dışında ısıtma bujilerine baktırabilirsin değiştirmediysen arkalar kampanaysa onları kontrol ettirebilirsin ağır bakımsa direksiyon kutusuna baktırabilirsin yazılım güncelleme olabilir motor kulaklarının kontrolü amortisörlerde yağ kaçağı olup olmadığı aklıma gelirse daha yazarım :)
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
bunları not alıyorum teşekkürler. arka kampanaların tozunu geçenlerde aldım bu arada.
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
rica ederim uzun süredir antfriz değişimi yapmadıysan onuda değiştirebilirsin termostat kontrolü müşürünü kalorifer sistemi klima varsa kompresörünü gazını krank kasnağını v kayışını onların gergi bilyasını daha sayarsam çok çıkar ağır bakıma girceksin :D
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
yaz geliyo klima gazı vs onlarada baktır dostum.
|
|
![]() |
|
bugun bakım bitti arkadaşlar. klima gazını gecen haftadan halletmiştim. şimdi araç maşallah bomba gibi. tek sorun airbag lambaları onu bi türlü çözemedim gitti
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |