![]() |
|
bakıma girdim sonunda :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2011 Saat 00:57 |
aracımı 57 binde aldım alalı hiçbişey yaptırmamıştım.
bugun kü kilometresi 68binde ilk defa bakıma girdim. total yag-45tl 4 adet orj. buji-10tl polen filtresi orj.-10tl fren balatası valeo-50tl sol sis far ampulu orj.-3tl işçilik 50 tl fiyat normal mi arkadaşlar peugeot yedek parçaları için. lastik degişimi+balans 25tl 2adet korna+far ayarı 25 tl.
Düzenleyen facemelowe - 10 Haziran 2011 Saat 01:04 |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
normal fiyat ama şeyi anlamadım bujinin tanesi 10 tl dimi?
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
hayır hepsi made in france yani.
Düzenleyen facemelowe - 10 Haziran 2011 Saat 01:05 |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
sana benim bakım listesini yollarım ankaraya gidince pejo servisinde aklına ne geliyosa A'dan-Z'ye komple bakıma gircek bakalım ne kadar tutucak :)
|
|
|
|
![]() |
|
liste baya bi kabarık olacak desene :)
|
|
![]() |
|
allahtan işçili almıyolar parçayıda ucuza alıyoruz yoksa 5 bınden asagı cıkmaz :D
|
|
|
|
![]() |
|
ne yaptın hocam ya 5bin tl filan :)
büyük bi arızasımı var yoksa sadece bakım mı ?
|
|
![]() |
|
şimdi kıbrısta okuyorum ben yarın gece gemiye bincem ordan Ankara'ya geçicem şöyle açıklayım alt takım motor conta kontrolu perıyodık bakım sanzıman yagı selenoıdlerı yazılım guncelleme felan oto kuafor(boya koruma pasta,cila kaput koruma )
|
|
|
|
![]() |
|
vayy beeee patlamaya hazır bomba gibi,birikmişde birikmiş yapılacaklar :)
neyse dostum kolay gelsin diyorum :)
|
|
![]() |
|
saol teşekkür ederim burdan yazarım maliyeti yapılan işlemleri :D
|
|
|
|
![]() |
|
inşallah bekleriz :)
|
|
![]() |
|
yağı değiştiriyosun fakat yağ filtresini ve hava filtresini unutmuşsun bunlar şart... birde polen filtresine 10 tl demişsin bence orjinal değil diye düşünüyorum 20-25 civarı olması lazım orjinallerin..
|
|
![]() |
|
bana kalırsa da
10 lıralık polen fıltresı yan sanayıdır
orjınal bosch bujılerın tanesıde en az 5 tl dır. yanı 20 lıra eder. 10 lıraya 4 adet bujı olmaz. Made ın france olması orjınal olmasını ıspat etmez... Orjınalı boschtur. servıstende alsan peugeot kutusunda gelır ama ıcındekı bujı dısarıdan alacagın bosch un aynısıdır :)))))
Ayrıca arkadasın soyledıgı gıbı yag degısırken fıltre degıstırılmez mı yaa?? o kadar bakım yapılırken 8tl nedırkı??? Aynı sekılde hava fıltresıde degısır. orjınalı 20-25 tl cıvarında olabılır. yan sanayılerı 10-15.
bırde bırde sana tavsıye total 7000 10-40 yerıne 9000 5-40 kullanman yonunde 10 lıra daha pahalı...
|
|
![]() |
|
ustam yazmayı unuttum heralde yagı degiştirirken yag filtresini degiştirdim...
polen filtresi 10 lira yan sanayi. ama bujilere 20 tl verdim.şimdi baktım faturayada bosh 20tl yazıyo... hava filtresini tüp takdırgımda degiştirmiştim zaten :) (hava filtre kutusunu sökmüştü ustalar bende o ara baktım baya bi pis gittim degiştirdim ozaman)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |