![]() |
|
arkadan gelen ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2011 Saat 20:49 |
arakdaslar bugun sınavım bıttı taktım filtremi geziyorum hafif sukurlardan gecerken sankı arkadan cuk cuk dıye ses geldıgını fark ettım sizce neden olabilir :((((
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arka amortisordekı tozluk sesimi lok lok diye ses cıkarıyo cukura gırınce
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
sankı amatösör gibi geldı ama kesın nerden geldıgını cozemedım bazen yapıor bazen yapmıyor kucuk cukurda yapıyor sert gırınce gelmıyor gıbı :( tam anlayamadım
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
eger taıf ettıgın gıbı bır sesse tozluklardan gelıyo olabilir geçen gün forum üyelerinden bi arkadaşımız tozlukların sesini yapıştırarak nasıl kesiceğimizi paylaşmıştı o konuyu bulursan belki yardımı olur sana
|
|
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
berk o bendim (: yanlız senin aracın 307 60de106'nın aracı ise 206. Aynı amortisörler olmayabilir.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
ayrıca sade amortisörle sınırlı kalmamak lazım, amotisörden bilyalara stepneye kadar iyice araştırmalısın sorunu buldukdan sonra çözüme gitmelisin.
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
doğrudur kardeşim senin tecrübe daha fazla :D stepneyide kontrol etmek lazım benim tozluklarda ses apıyo cukura sert girince lok lok diye ses geliyo :D
|
|
|
|
![]() |
|
arkadaslar demın bir tur daha attım kesın amotisörler belli :( ne kadar oluyor 2 tanesı :(
|
|
![]() |
|
benim açtığım konudaki uygulamayı yap, benim yaptığım günden beri ne ses kaldı ne bişey.
|
|
|
![]() |
|
dediklerinizi tek tek not aldım ben. birde 2 adet arka gazlı iyi oluyormus galıba :)) fiyat :))
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |