![]() |
|
amortisor yardım lutfen |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
shadow_okan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı shadow_okan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2011 Saat 19:53 |
arkadaslar marmariiste servis olmadıgı ıcın az da olsa tanıdıgım bir ustadan amortısor sıparıs verdım
307 xsi 2.00 model aracım takozlarıyla beraber bana 600 tl dedı.50 tl de takma alırım dedı uzerıne basa basa sordum orjınal gelecek degılmı diye.evet dedi hala kusku ıcındeyım urun geldıgınde orjınal mı yoksa yansanayımı olup olmadıgı anlama sansım varmı. bılenler yardımcı olursa sevınırım saygılarımla iyi forumlar arkadaslrm
|
|
307 2.00 138 hp
WHiTE HoRSe! |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sipariş vermeden önce murat abiyle görüştün mü? |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
shadow_okan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı shadow_okan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Görüşme şansım olmadı. Bır arkadas sahin Peugeot yönlendirdi aradım msn den konuşalım dedik ekledim ama online olmadı müsait degildi sanirm bende sipariş vermek zorunda kaldim
|
|
307 2.00 138 hp
WHiTE HoRSe! |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bari şimdi ara geç kalmış değilsin
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı shadow_okan
![]() ![]() ![]() ![]() |
1. Telefonu yok 2. Arayıp ne soracağım:) kapora bıraktım
|
|
307 2.00 138 hp
WHiTE HoRSe! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |