![]() |
|
JBL gto 5355 Kullanan var mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2011 Saat 17:05 |
Arkadaşlar bu amfiyi kullanan var mı?,kullanıyorsak nasıl bir sistemi besliyorsunuz,ben çok ahım şahım olmadan sadece aracı biraz daha keyifli hala getirmek istiyorum.
amfi ile
1 bass (daha marka model seçmedim ama büyük ihtimal oda jbl olur 25 - 30 cm) 1 component (sony xs - ht170sn 16 cm) 1 adet 13 cm lik 2 yollu coaxial hoparlör beslemeyi düşünüyorum |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sen cihaz aldınmı almadınmı ben onu anlamadım yani elinde bir tane anfi var bunlara bişiler bağlıcaksın ölemi... yada anfide yok... sıfrdan yapıcammı diosun ... ona göre yönlendircem seni...
|
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
amfi ve bass yok component ler hazır :)
|
|
![]() |
|
benim gibi hasta değilsen.. bunlar orta yollu işini görecektir...hemde fazlası ile görecektir...
özellikle midleri şiddetle tavsiye ederim...
bas olarak jbl gt5-12 modelin 30 cm 1100 watt bas
mid olarak jbl gto 6508c 2 takım anfi olarakta jbl gto5355 5 kanal anfi
|
|
![]() |
|
ama anfi olarak 5 kanal sierra yı öneririm ... |
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
evt ben kullandım cok saglam bir anfi 5 kanal ve basını rahat besler gto4 gto5 d4 pioner gibi baslarda kullanışlı
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
ersin abi şu tesisat işini benimde seninle görüşmem fikrini almam lazım bir ara. |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
olur abi .... ne demek her zaman.. sen yeterki nasıl bir şey istediğini anlat ben sana marka marka anlatırım...
![]() |
|
![]() |
|
gerçekten çok güzel alet..ama benim gibi hastalar öle bi kastırıoki artık anfi sigortayı kesiyo ısıdan
![]() ![]() ![]() ama sierrada kestiremedim hiç... o yüzden sierra nın anfileri bu konuda çok iyi... |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
abi mesajl kutunu boşaltmalısın mesaj gönderemiyorum,
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
ben jbl 1000w 30 cm kullanıyorum. eski aracımdada aynı bas vardı bu zamana kadar sorunsuz ve mükemmel bass keyfini yaşayarak kullandım ve kullanmayada devam ediyorum.
saygılar |
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
evt sierrada iyi bir anfi. ama en iyi anfi stero ayrı mono / mofset ayrı anfidir..
arkadasın sitemine bakılacak olursa 300/400 rms bir bas sürecek oda makul 5355 için.
kalkıp daha iyi bir anfi alması mantıksız..
haaa.. aracına alır bitane L7 38'' yada 2 tane 38 cvx 30cvx yada dls, baba punclardan bir saglam bass ozaman almak gerek güzel bir anfi..
ama adam bir yada 2 takım comp sürecek bide jbl gto4 gto5 pioneer 307f 308 d2d d4d sürecek yani..
yanlışmıyım abi.. degerleri bilen arkadaslar cvplarsa cok sevinirim :) Düzenleyen dinoco - 09 Haziran 2011 Saat 18:11 |
|
![]() |
|
kutu boş
![]() |
|
![]() |
|
aynen +999
![]() ![]() şu an o başlangıç seviyesinde ...ama emin ol belli bir zaman sonra sıkılacak daha çok ses diyecek ![]() ![]() Düzenleyen by_ersin - 09 Haziran 2011 Saat 18:30 |
|
![]() |
|
ya orası öyle.. ben bazan kırmızı ışıkta beklerken etrafımdaki insanlar bana el kol işaretiyle ''nabıyosun sen!!'' yada ''nasıl duruyorsun onun içinde'' der gibi bakıyorlardı.. bende Allah günah yazmasın ''sağarım ben'' yada ''zaten duymuyorum'' gibi kulaklarımı tıkıyordum.. sonu yok..
mimit için bu bir başlangıçç ![]() Düzenleyen dinoco - 09 Haziran 2011 Saat 18:25 |
|
![]() |
|
kesecek kesecek bende öyleydim.. evleniyosun barklanıyosun zamanla kafan oluo bi kazan.. :) teybi bile acmıyosun :))
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sana tavsiyem ekolayzır kazımı takip et:) sakın tanımıyorum bilmiyorum deme bana :) arastır mutlaka dinle:) göz kapaklarının içine bile twitir taktıran adam:))
çelik jant takmak için, karabük demir çelik spor tesislerine gidip, 4 tane çelik tencere alıp işleten adam ekolayzır kazım :)) arabasında 2 tane egzost var biri left biri rıgt:) son bişey daha
arabasının üstü acık altı açık yanları açık:) manda kasa mercedesin bagajındaki mandayı cıkartıp oraya 2 tane üstten çift sempolo bass bindiren ekolayzır kazım :))) mutlaka izle ve dinleeeee
|
|
![]() |
|
Audison Lrx // Audio System F4 üzerine mid anfisi yok dostum :)yada helix dark blue:) monodada aynı markalar üzerine bir arastır derim. bir mono bir stero bu markalardan çalış emin ol stadyum aracına tasınacaktır.. ama alt yapını örümcek gibi sabırla nakış nakış titizlikle işlemelisin..
|
|
![]() |
|
tanımammı ya
![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |