![]() |
|
206 direksiyon |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2011 Saat 00:14 |
mrblar 206 orj direksiyonum satılıktır.rc direksiyon aldıgım için ihtiyacı olan varsa yardımcı olabilirim.
direksiyonun durumu 10/7 kondisyondadır
direksiyon 2002 üzeri sürücü airbagi klipsi olan yeni tip 206lar içindir Düzenleyen dinoco - 09 Haziran 2011 Saat 00:15 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı Satışlar ...
|
|
![]() |
|
fiyat nedir dostum.hayırlı satışlar bu arada
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
100 tl dusunuyorum. duz cıplak direksiyon yalnızca altta ve biraz yukarda kavlaması var.
|
|
![]() |
|
kenan ve albayım tşkler :)
|
|
![]() |
|
resim atamazmısın?
|
|
![]() |
|
beceremiyorum o işi
|
|
![]() |
|
Abicim Sen Yükle İmageshack veya Hızlıresim.com Adresine, Bana Resim Adreslerini Ver Ben Hallederim
Düzenleyen AlbayDemircan - 09 Haziran 2011 Saat 00:34 |
|
![]() |
|
vay be Albay ıma bak :) gece cektim hoşuma gitmedi gunduz cekip sana atarım msninden olarmı yada mailine :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |