![]() |
|
206 teyp montajı nasıl yapılır? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
freedom206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı freedom206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2011 Saat 16:42 |
Arkadaşlar, forumda aradım ama 206 ya orijinal teyp montajı (kumanda kolu bağlantısı dahil) nasıl yapılacağını bulamadım. Bilgisi olan yada fotolu montajın nasıl yapılacağını bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.
|
|
2002 Peugeot 206 XR 1.4 HDi
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.peugeotturkey.com/nasil_yapilir.asp?MakaleID=64 bunun faydası olmaz mı
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
freedom206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı freedom206
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler İrfan, çok faydası olacak. İşte Pug yardımseverliği!!
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı freedom206
![]() ![]() ![]() ![]() |
Üstteki link ölmüş. Resimli montaj talimatını nasıl bulabilirim? Orijinal teybi takmak istiyorum ama yanlış bişey yapmayayım dedim
![]() |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |