Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >406
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yardım 406 kullanıcılar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Yardım 406 kullanıcılar

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
aNGeLiouS Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı aNGeLiouS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yardım 406 kullanıcılar
    Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2011 Saat 09:40
Arkadaşlar adım hüseyin foruma yeni üye oldum.Daha önce peugeot 206+ kullandım fakat kaza sonucu aracım hurdaya ayrıldı.Ben şimdi 2001-2000 model bir 406 SV benzinli almayı düşünüyorum bana bu konuda bilgilerinizi söylerseniz memnun olurum arabanın artıları eksileri kronik sorunları olup olmadıgı hakkında.Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Peugeot Kullanmak Bİr AYrıcKLIKTIR.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2011 Saat 09:52

406 alacaksan D9 yada D90 dedıklerı EW10J4 kodlu motora sahıp olanlarından tercıh etmelısın...

Cunku eskı motorlar ıle aralarında cok fark var. Ozellıkle yakıt noktasında motor gelıstırılmıs. Harıcen 406 pug modellerı ıcınde en saglam model denılebılır. Duz vıtes ve temızını bulursan cok memnun kalacagını dusunuyorum.
Yukarı Dön
statistican Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
15 - Şubat - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı statistican Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2011 Saat 10:44
konforu çok iyi ,yol tutuşu muhteşem,şu ana kadar kullandığım en iyi direksiyona sahip,çok uzun kmler yaptım ,yolda seni hiç yormayacaktır.... temiz dizelini alırsan çok daha memnun kalırsın performansıda ekonomiside çok iyi,ama düz vites almanda fayda var...elektronik konusu pug larda her zaman sıkıntıdır...
Yukarı Dön
mimitt Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
06 - Mart - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mimitt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2011 Saat 12:42
2000 değilde 2001 model bak 2000 modeller tam geçiş aşamasında olduğu için aynı kasada  aynı model de olsa bile değişiklikler olabiliyor ki en önemlisi motor, D9 motor gerçekten çok daha sorunsuz,özeliikle lpg de d8 tam bir muamma çok iyi bir işcilik ve kaliteli sistem gerekir.
donanım olarak ta ne istediğini bilmiyorum aram sv full dür birde full + full ler var 
sv donanımda başlıca: deri döşeme,koltuk ısıtma,jbl ses sistemi 6lı cd changer ,yol bilgisayarı,elektrikli katlanır ayna,otomatik kararan dikiz aynası,far yıkama,yağmur sensörü(gene opsiyon olarak alınmış ise hız sabitleyici ve sunroof olur)...

yanlız 406 ların her modeli performans yol tutuşu ve güvenlik hissini sana son derece güzel hissettirecektir.şimdiye kadar 3 adet 406 kullandım hep model yükseltmek için değiştirdim,başka hiç bir sıkıntım olmadı.
düz vites alacaksan kronik olan vites halatlarını kontrol ettirmen lazım,halatların pres yerleri zamanla gevşiyor ve vites geçişleri sorunlu hale geliyor,çok pahalı bir parça değil ama dikkat etmekte fayda var.

son bir şey daha 406 lar donanıma göre farkları dışında aynı donanımlar model tılına görede farklılık göstermektedir.Temiz bir dizeli yakıt olarakta seni çok rahatlatacaktır,vergi faktörünü göz önünde bulundurmayı da unutmayın lütfen 2.0 araç malum.

Yukarı Dön
statistican Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
15 - Şubat - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı statistican Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2011 Saat 14:05
hocam çok net olarak anlatmış :))
Yukarı Dön
aNGeLiouS Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı aNGeLiouS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2011 Saat 14:08
Öncelikle bende 2001 model almayı düşünüyorum.Malum 1999 modelden 2000 medele geçerken D8 motor devri bitti ve d9 motora geçti.Dizel araba daha önce kullandım ama artık günümüzde benzin ile dizel arasında pek fark kalmadı.2001 Model 2,0 sv full+full araba şu anda ilk tercihim.Eğer temiz bi tane bulursam düğünden sonra illaki alacam.Daha önce 206 kullandığımda 406 hakkında pek bir bilgim yoktu.Ama şimdi biraz araştırdıktan sonra bir bakıyorum o yaştaki hiç bir arabada bu özellikleri bulamadım bulan varsa sölesin aynı değerde:) Bu arada 406 kullanan arkadaşlar ne yakıyor bu araba ortalama benzinde ş.içi ş.dışı...Ben tüp sevmem ve tüp taktırmayı düşünmüyorum kesinlikle ve alırkende takılmamış olan bir 406 almak istiyorum...Verdiğiniz bilğiler için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
Peugeot Kullanmak Bİr AYrıcKLIKTIR.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26288 20 Osman48
konu icon Start stop son mesaja git 168 0 zafercelebi
konu icon 206 hararet sorunu (çözüldü) son mesaja git 36999 27 kaan206
konu icon Arıza Işıkları... Anlamları son mesaja git 296720 31 dostcanlısı
konu icon Peugeot 206 hararet ve torsiyon sorunu son mesaja git 85 0 kaan206
konu icon Motor arızası aracı tamir ettiriniz uyarısı son mesaja git 94093 43 ozgurtavukcu07
konu icon 308 rolantide dalgalanma titreme son mesaja git 862 1 sensah
konu icon Ön göğüs kısmı açılması hk. son mesaja git 1029 5 Oto Tamir Servisim
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6231 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1110 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 306 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3615 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49357 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 527 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 343 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 590 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 91 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4392 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1871 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 1048 0 Just for Justice
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
Pejo58 3
muratzengin 3
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
SerkanPinar 2
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English