|
Yardım 406 kullanıcılar |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
aNGeLiouS
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aNGeLiouS
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2011 Saat 09:40 |
Arkadaşlar adım hüseyin foruma yeni üye oldum.Daha önce peugeot 206+ kullandım fakat kaza sonucu aracım hurdaya ayrıldı.Ben şimdi 2001-2000 model bir 406 SV benzinli almayı düşünüyorum bana bu konuda bilgilerinizi söylerseniz memnun olurum arabanın artıları eksileri kronik sorunları olup olmadıgı hakkında.Şimdiden herkese teşekkür ederim.
|
|
Peugeot Kullanmak Bİr AYrıcKLIKTIR.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
406 alacaksan D9 yada D90 dedıklerı EW10J4 kodlu motora sahıp olanlarından tercıh etmelısın... Cunku eskı motorlar ıle aralarında cok fark var. Ozellıkle yakıt noktasında motor gelıstırılmıs. Harıcen 406 pug modellerı ıcınde en saglam model denılebılır. Duz vıtes ve temızını bulursan cok memnun kalacagını dusunuyorum.
|
|
statistican
1. Vites 15 - Şubat - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2011 Konum: /38/34 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı statistican
|
konforu çok iyi ,yol tutuşu muhteşem,şu ana kadar kullandığım en iyi direksiyona sahip,çok uzun kmler yaptım ,yolda seni hiç yormayacaktır.... temiz dizelini alırsan çok daha memnun kalırsın performansıda ekonomiside çok iyi,ama düz vites almanda fayda var...elektronik konusu pug larda her zaman sıkıntıdır...
|
|
mimitt
2. Vites 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
2000 değilde 2001 model bak 2000 modeller tam geçiş aşamasında olduğu için aynı kasada aynı model de olsa bile değişiklikler olabiliyor ki en önemlisi motor, D9 motor gerçekten çok daha sorunsuz,özeliikle lpg de d8 tam bir muamma çok iyi bir işcilik ve kaliteli sistem gerekir.
donanım olarak ta ne istediğini bilmiyorum aram sv full dür birde full + full ler var sv donanımda başlıca: deri döşeme,koltuk ısıtma,jbl ses sistemi 6lı cd changer ,yol bilgisayarı,elektrikli katlanır ayna,otomatik kararan dikiz aynası,far yıkama,yağmur sensörü(gene opsiyon olarak alınmış ise hız sabitleyici ve sunroof olur)... yanlız 406 ların her modeli performans yol tutuşu ve güvenlik hissini sana son derece güzel hissettirecektir.şimdiye kadar 3 adet 406 kullandım hep model yükseltmek için değiştirdim,başka hiç bir sıkıntım olmadı. düz vites alacaksan kronik olan vites halatlarını kontrol ettirmen lazım,halatların pres yerleri zamanla gevşiyor ve vites geçişleri sorunlu hale geliyor,çok pahalı bir parça değil ama dikkat etmekte fayda var. son bir şey daha 406 lar donanıma göre farkları dışında aynı donanımlar model tılına görede farklılık göstermektedir.Temiz bir dizeli yakıt olarakta seni çok rahatlatacaktır,vergi faktörünü göz önünde bulundurmayı da unutmayın lütfen 2.0 araç malum. |
|
statistican
1. Vites 15 - Şubat - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2011 Konum: /38/34 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı statistican
|
hocam çok net olarak anlatmış :))
|
|
aNGeLiouS
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aNGeLiouS
|
Öncelikle bende 2001 model almayı düşünüyorum.Malum 1999 modelden 2000 medele geçerken D8 motor devri bitti ve d9 motora geçti.Dizel araba daha önce kullandım ama artık günümüzde benzin ile dizel arasında pek fark kalmadı.2001 Model 2,0 sv full+full araba şu anda ilk tercihim.Eğer temiz bi tane bulursam düğünden sonra illaki alacam.Daha önce 206 kullandığımda 406 hakkında pek bir bilgim yoktu.Ama şimdi biraz araştırdıktan sonra bir bakıyorum o yaştaki hiç bir arabada bu özellikleri bulamadım bulan varsa sölesin aynı değerde:) Bu arada 406 kullanan arkadaşlar ne yakıyor bu araba ortalama benzinde ş.içi ş.dışı...Ben tüp sevmem ve tüp taktırmayı düşünmüyorum kesinlikle ve alırkende takılmamış olan bir 406 almak istiyorum...Verdiğiniz bilğiler için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
|
|
Peugeot Kullanmak Bİr AYrıcKLIKTIR.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |