![]() |
|
206 anahtar yedekledim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2011 Saat 01:06 |
2000 model Peugeot 206 aracımı ikinci el olarak galeriden aldım ve bana tek anahtar olarak teslim edildi.
Aracımda merkezi kilt ve immobilizer olduğu için bulunduğum ilçede yedeğini yaptıramadım. Anahtarı kaybetme korkusuyla yaklaşık 4ay kullandım aracımı. Yakın çevremden ve forum içerisinde araştırdım. En garantili olarak Bursa'da bir esnaf tavsiye ettiler. Geçengün Bursa'ya yolum düştü ve aracımın kontak anahtarını yedeklemek istedim. Tavsiye edilen yere gittim ve aracımın kontak anahtarını, orjinal gibi kopyalayark 10dakika içerisinde teslim ettiler. ![]() By musti0043 at 2011-06-07 ![]() Ücret olarak 170TL istedi, az biraz pazarlıkla 150TLye anlaştık. 2 adet anahtarlık da hediyesi. İlk denemelerimde uzaktan kumandası yaklaşık olarak 35metre mesafeden çok iyi çalışıyor. Eğer forum yöneticilerimiz izin verirse anahtarı yapan esnafın işyeri bilgilerini paylaşmak istiyorum. İzinsiz reklam olmasın diye düşündüm. Saygılarımla. |
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı olsun iyi para vermişin.
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı olsun kardeşim
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
benimde yedek yaptırmam gerek yaptırdığın yerin adresini verebilirmisin tşk.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Özel mesaj yolladım. |
|
![]() |
|
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Biraz cok para vermissin sanki.. Sehirden dolayı da olabilir tabi, baska yapan yoksa orda....
|
|
Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v 110hp | LPG
|
|
![]() |
|
maivesiyah_69 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maivesiyah_69
kardeş anahtar banada lazım banada buranın telefonunu yada adresini yazabilirmisin.teşekkürler.
|
|
![]() |
|
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
ben de anahtalık yaptırmak istiyorum...tek anahtarlık var...her şehirde yapılır mı bu anahtarlık?ayrıca immobilizer ne demek oluyor?bu anahtalık neden bu kadar pahalı oluyor?serviste ne kadar olur?
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Immobilizer basit sekliyle sizdeki (eslestirilmis) anahtartar olmadan aracin calismamasini sagliyor. Anahtar pahali oluyor cunku yetkili servisler anahtari ve icindeki cipi ismarliyorlar. Bunun ucuz yolu hic kullanilmamis yeni ve daha once kodlanmamis bir anahtar almak, kestirmek ve PP200 veya Diagbox ile kodlattirmaktir. |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Fiyat bu iş için standart genelde bu fıyatları verıyorlar yedeklemek için hayırlısı olsun yedek anahtar gerekli birşey.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |