![]() |
|
atiker enjektör değişimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
ugur_clskn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: istanbul pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugur_clskn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2011 Saat 22:16 |
|
arkadaşlar bır suredır aracın cekısınden sıkayetcıydım son haftalarda da kesıklık yapmaya baslamıstı yolda gıderken stop eder gıbı olup tekrar alıyodu falan bırkac gun benzınde kullandım baktım normal. gıttım atıkere dedım boyle boyle bagladı bılgısayara sora enjektörlerı ınceledı enjektörlerden bırı gidikti seti komple değiştik 240 lira bayıldık. sizin başınıza gelmemesi ümidiyle...
|
||
PEUGEOT 306 SEDAN 1.6 8V
ATİKER FAST MOBİL1 10-60 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
gecmıs olsun dıyelım :))
Yenı takılan kare kesıtlı, sıyah renklı, kırmızı bobınlı valtek mı? Sessız calısır
Eskısıde grı govdelı olan mıydı? Bıraz seslıdır...
|
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
paylaşım için teşekkürler kardeşim lpg sistemin kaç yıllıktı ki
|
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
![]() |
||
|
Esasında bunun yanına bır soru daha ekleyelım. Eskı enjektor kac km yaptıda bozuldu??? Ayrıca duzenlı 10.000 km fıltre degısımını yapıyormuydun??? Perıyodık fıltre degısımı dırekt olarak enjektor omru ıcın cok onemlı...
|
||
![]() |
||
ugur_clskn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: istanbul pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugur_clskn
|
sağolun arkadaşlar. cem abi eski enjektörlerle yenısı aynı dedıgın gıbı kare kesıtlı kırmızı bobınlı. ses konusunda bunlar daha sesli calısıyo fark bariz. lpg sıstemı 1.5 senelık falan yaptıgı km 12.000 ben yaptım benden oncekıde 20.000 yapmamıstır fıltre değişimi hiç yaptırmadım ben haklısın. gıdısı falan barız degıstı hatta orda ayar yapıldıktan sora rolantıdekı dalgalanmada gectı fakat az once yıne dalgalandıgını farkettım ayar tutmama gıbı bısey mumkunmudur sence
|
||
PEUGEOT 306 SEDAN 1.6 8V
||
![]() |
||
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
|
|
||
![]() |
||
|
Ortalama 30.000 km enjektore bırsey olmaz normalde. Ama bakımsızlık yuzunden veya sans ısıde olabılır. Ama arkadasında soyledıgı gıbı garantıden nıye yapmadılar? Perıyodık bakımlarının yapılmaması yuzunden olabılır...
Ayar tutmama dıye bırsey olmaz. Dogru ayar yapılamaması olabılır. Elektronık bu mekanık degıl kı...
Bırde basınc dengesını kontrol etmek lazım. Cunku regulatorde dengelı basınc saglaması gerekır...
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugur_clskn
|
garanti bunu karşılamaz dedıler kestıler attılar abi sebep falan yok.
|
||
PEUGEOT 306 SEDAN 1.6 8V
||
![]() |
||
|
Esasında garantıye gırebılırdı belkı ama hemen kestırıp atma yolunu secmısler. Ugrasmamak ıcın tabı... Islerıne oyle gelıyor
|
||
![]() |
||
|
Benzer bir durum benim de başıma geldi. Aracım kalkış anında ve düşük devirlerde titreme, tekleme ve hatta zorlanırsa stop etme yapıyordu. Rolantide dalgalanma vardı. Yüksek devirlerde de çekiş azdı. Bu söylediklerimi LPGdeyken ve benzindeyken yapıyordu. LPG ustasına gösterdim,aracı bilgisayara bağladık, LPGde sorun yok, ateşleme sistemine baktır dedi. Ateşleme sistemine baktık, bujilerden birisi çatlamış. Arızalı bujiyi değiştirdik, sorun kalmadı. Aracı genel bakıma sokacağım zaman bujilerin hepsini değiştireceğim. Buji için marka ve model olarak tavsiyeleriniz nedir? |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
mustii bosch' un lpg li araçlar için platinium bujilerini tavsiye ederim. alah herkez memnun bendeyeni aldım deneme aşamasındayım.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
Mustiii daha once acmıs oldugum konuyu ıncele. Benım tavsıyem uzerıne kac kısı aldı kullanıyor. Herhangı bır sıkayet yada olumsuz bır yorum gelmedı. En son Metın kardesım aldı taktırdı. Kendısı anlatsın :))
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
aynen. |
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
En son ben taktırdım. Abi konu kirliliği olmasın diye araba resimlerimi koyduğum konuya ekledim ama hiç farketmediniz
![]() |
||
![]() |
||
|
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. |
||
![]() |
||
|
cem abi benim araçda sanki yolda giderken kasıyor gibi hissediyorum bastımmı fırlıyor ama normal seyirde 30-40 km hızla giderken kasıyor gibi geldi bana anlamadım gitti,
hani yolda giderken karşından birden rüzgâr vurur araç o anda biraz zorlanır hissedersin aynı o şekilde. Düzenleyen metin - 08 Haziran 2011 Saat 14:19 |
||
||
![]() |
||
|
Abı bu kadar pıpırıklı olma Allah askına yag gıbı araban var daha ne ıstıyorsun
![]() |
||
![]() |
||
|
Demekkı bosuna soylemıyormusuz degıl mı abıcım ???
![]() |
||
![]() |
||
|
abi benim kafa boğaz kelebeği değiştikden sonra bide yazılım yüklenince kalibrasyon edilmemesinde kaldı bide hafyata uzun yol var şimdiden sıkıntı varsa halledeyim çabasındayım (:
|
||
||
![]() |
||
|
cem usta lpg siteminde her 10000 km de bi filtre değişiminden başka bakım gerekirmi bunlar nelerdir????
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |