Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - atiker  enjektör değişimi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

atiker enjektör değişimi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ugur_clskn Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Temmuz - 1989

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ugur_clskn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: atiker enjektör değişimi
    Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2011 Saat 22:16
arkadaşlar bır suredır aracın cekısınden sıkayetcıydım son haftalarda da kesıklık yapmaya baslamıstı yolda gıderken stop eder gıbı olup tekrar alıyodu falan bırkac gun benzınde kullandım baktım normal. gıttım atıkere dedım boyle boyle  bagladı bılgısayara  sora enjektörlerı ınceledı enjektörlerden bırı gidikti seti komple değiştik  240 lira bayıldık. sizin başınıza gelmemesi ümidiyle...
PEUGEOT 306 SEDAN 1.6 8V
ATİKER FAST
MOBİL1 10-60
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2011 Saat 22:43
gecmıs olsun dıyelım :))

Yenı takılan kare kesıtlı, sıyah renklı, kırmızı bobınlı valtek mı? Sessız calısır
Eskısıde grı govdelı olan mıydı?  Bıraz seslıdır...
Yukarı Dön
oguzhan29 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı oguzhan29 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2011 Saat 22:44
paylaşım için teşekkürler kardeşim lpg sistemin kaç yıllıktı ki
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2011 Saat 22:46
Orjinalini yazan: oguzhan29 oguzhan29 Yazdı:

paylaşım için teşekkürler kardeşim lpg sistemin kaç yıllıktı ki

Esasında bunun yanına bır soru daha ekleyelım. Eskı enjektor kac km yaptıda bozuldu??? Ayrıca duzenlı 10.000 km fıltre degısımını yapıyormuydun??? Perıyodık fıltre degısımı dırekt olarak enjektor omru ıcın cok onemlı...
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Temmuz - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ugur_clskn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2011 Saat 23:24
sağolun arkadaşlar. cem abi eski enjektörlerle yenısı aynı dedıgın gıbı kare kesıtlı kırmızı bobınlı. ses konusunda bunlar daha sesli calısıyo fark bariz. lpg sıstemı 1.5 senelık falan yaptıgı km  12.000 ben yaptım benden oncekıde 20.000 yapmamıstır fıltre değişimi hiç yaptırmadım ben haklısın.  gıdısı falan barız degıstı  hatta orda ayar yapıldıktan sora rolantıdekı dalgalanmada gectı fakat az once yıne dalgalandıgını farkettım ayar tutmama gıbı bısey mumkunmudur sence
PEUGEOT 306 SEDAN 1.6 8V
ATİKER FAST
MOBİL1 10-60
Yukarı Dön
ose Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
05 - Ocak - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ose Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2011 Saat 23:32
Orjinalini yazan: ugur_clskn ugur_clskn Yazdı:

sağolun arkadaşlar. cem abi eski enjektörlerle yenısı aynı dedıgın gıbı kare kesıtlı kırmızı bobınlı. ses konusunda bunlar daha sesli calısıyo fark bariz. lpg sıstemı 1.5 senelık falan yaptıgı km  12.000 ben yaptım benden oncekıde 20.000 yapmamıstır fıltre değişimi hiç yaptırmadım ben haklısın.  gıdısı falan barız degıstı  hatta orda ayar yapıldıktan sora rolantıdekı dalgalanmada gectı fakat az once yıne dalgalandıgını farkettım ayar tutmama gıbı bısey mumkunmudur sence
lpg bakımını zamanında yaptı Garanti enjektörleri karşılamıyor mu?
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2011 Saat 23:43

Ortalama 30.000 km enjektore bırsey olmaz normalde. Ama bakımsızlık yuzunden veya sans ısıde olabılır. Ama arkadasında soyledıgı gıbı garantıden nıye yapmadılar? Perıyodık bakımlarının yapılmaması yuzunden olabılır...

Ayar tutmama dıye bırsey olmaz. Dogru ayar yapılamaması olabılır. Elektronık bu mekanık degıl kı...
Bırde basınc dengesını kontrol etmek lazım. Cunku regulatorde dengelı basınc saglaması gerekır...
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Temmuz - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ugur_clskn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2011 Saat 23:48
garanti bunu karşılamaz dedıler kestıler attılar abi sebep falan yok.  
PEUGEOT 306 SEDAN 1.6 8V
ATİKER FAST
MOBİL1 10-60
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2011 Saat 23:52

garanti bunu karşılamaz dedıler kestıler attılar abi sebep falan yok.  

Esasında garantıye gırebılırdı belkı ama hemen kestırıp atma yolunu secmısler. Ugrasmamak ıcın tabı... Islerıne oyle gelıyor
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2011 Saat 00:34

arkadaşlar bır suredır aracın cekısınden sıkayetcıydım son haftalarda da kesıklık yapmaya baslamıstı yolda gıderken stop eder gıbı olup tekrar alıyodu falan bırkac gun benzınde kullandım baktım normal. gıttım atıkere dedım boyle boyle  bagladı bılgısayara  sora enjektörlerı ınceledı enjektörlerden bırı gidikti seti komple değiştik  240 lira bayıldık. sizin başınıza gelmemesi ümidiyle...

Benzer bir durum benim de başıma geldi.
Aracım kalkış anında ve düşük devirlerde titreme, tekleme ve hatta zorlanırsa stop etme yapıyordu. Rolantide dalgalanma vardı. Yüksek devirlerde de çekiş azdı. Bu söylediklerimi LPGdeyken ve benzindeyken yapıyordu. LPG ustasına gösterdim,aracı bilgisayara bağladık, LPGde sorun yok, ateşleme sistemine baktır dedi. Ateşleme sistemine baktık, bujilerden birisi çatlamış. Arızalı bujiyi değiştirdik, sorun kalmadı. Aracı genel bakıma sokacağım zaman bujilerin hepsini değiştireceğim. Buji için marka ve model olarak tavsiyeleriniz nedir?
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2011 Saat 05:10
mustii bosch' un lpg li araçlar için platinium bujilerini tavsiye ederim. alah herkez memnun bendeyeni aldım deneme aşamasındayım.
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2011 Saat 08:29
Mustiii daha once acmıs oldugum konuyu ıncele. Benım tavsıyem uzerıne kac kısı aldı kullanıyor. Herhangı bır sıkayet yada olumsuz bır yorum gelmedı. En son Metın kardesım aldı taktırdı. Kendısı anlatsın :))

Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2011 Saat 08:57

aynen. Thumbs Up

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2011 Saat 13:41
En son ben taktırdım. Abi konu kirliliği olmasın diye araba resimlerimi koyduğum konuya ekledim ama hiç farketmedinizAğlama Ben taktırdım ve arıza lambamı söndürttüm. Memnunum. Yakıta etkisini test edemedim ama hani durunca rölanti nazlanarak düşüyordu ya; azaldı. Düşük devrilerde gaz pedalına daha iyi tepki veriyor.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2011 Saat 13:49
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

mustii bosch' un lpg li araçlar için platinium bujilerini tavsiye ederim. alah herkez memnun bendeyeni aldım deneme aşamasındayım.

Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Mustiii daha once acmıs oldugum konuyu ıncele. Benım tavsıyem uzerıne kac kısı aldı kullanıyor. Herhangı bır sıkayet yada olumsuz bır yorum gelmedı. En son Metın kardesım aldı taktırdı. Kendısı anlatsın :))

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2011 Saat 14:18
cem abi benim araçda sanki yolda giderken kasıyor gibi hissediyorum bastımmı fırlıyor ama normal seyirde 30-40 km hızla giderken kasıyor gibi geldi bana anlamadım gitti,

hani yolda giderken karşından birden rüzgâr vurur araç o anda biraz zorlanır hissedersin aynı o şekilde.

Düzenleyen metin - 08 Haziran 2011 Saat 14:19
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2011 Saat 14:21

cem abi benim araçda sanki yolda giderken kasıyor gibi hissediyorum bastımmı fırlıyor ama normal seyirde 30-40 km hızla giderken kasıyor gibi geldi bana anlamadım gitti,

hani yolda giderken karşından birden rüzgâr vurur araç o anda biraz zorlanır hissedersin aynı o şekilde.

Abı bu kadar pıpırıklı olma Allah askına yag gıbı araban var daha ne ıstıyorsunGülme
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2011 Saat 14:21
Orjinalini yazan: badires badires Yazdı:

En son ben taktırdım. Abi konu kirliliği olmasın diye araba resimlerimi koyduğum konuya ekledim ama hiç farketmedinizAğlama Ben taktırdım ve arıza lambamı söndürttüm. Memnunum. Yakıta etkisini test edemedim ama hani durunca rölanti nazlanarak düşüyordu ya; azaldı. Düşük devrilerde gaz pedalına daha iyi tepki veriyor.

Demekkı bosuna soylemıyormusuz degıl mı abıcım ??? Sırıtma
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2011 Saat 14:27
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Abı bu kadar pıpırıklı olma Allah askına yag gıbı araban var daha ne ıstıyorsunGülme

abi benim kafa boğaz kelebeği değiştikden sonra bide yazılım yüklenince kalibrasyon edilmemesinde kaldı bide hafyata uzun yol var şimdiden sıkıntı varsa halledeyim çabasındayım (:
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2011 Saat 14:40
cem usta lpg siteminde her 10000 km de bi filtre değişiminden başka bakım gerekirmi bunlar nelerdir????
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 6342 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 414 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12638 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 542 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 302 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5055 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 582 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 380 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 618 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 219 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 547 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 752 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2225 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 1006 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5536 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4778 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2004 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 505 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 2182 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 37237 2 elbir55
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English