|
15 borbet |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2011 Saat 16:17 |
arakdaslar aracımda 15 cok kollu jant var. bi arkadasımda da 15 borbet var degısmek istiyorum sizce nasıl olur.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ofset olayı ...bijon aralığı senin 206 ya uyacakmı... ..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
306 üzerinde takılı ama uyar mı :S
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bilmiyorumki işte bizim 306 lar 18-25 ofset arası bişe ... ve 4*108 bijon aralığı .. o yüzden sordum... resmi varmı jantın ?
Düzenleyen by_ersin - 07 Haziran 2011 Saat 16:41 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
özelden mesaj attım jantları bakıp haber verisen sevinirim :))
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
baktım şimdi verdiğin ilan numarasına... madem arkadaşın sök tak tek jantı olurmu olmazmı zaten anlarsın..ama büyük ihtimal olur... ama ; 1. kendi şahsi fikrimi söyleyecek olursam ..ben o jantları almazdım ne 306 ya yakışmış nede 206 ya yakışır... 2. resimdede anlaşıldığı gibi çok tahribat var jantta.. 3. unutmaki arabayı ortaya çıkaranda yarı janttır..yani o fiyata daha güzel bi jant bakabilirsin.. 4. gerisi senin bileceğin şey.. nacizane fikrim budur..Düzenleyen by_ersin - 07 Haziran 2011 Saat 16:48 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
olay soyle o bursada ben ıspartada ole bı ımkan yok
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hıc gormeden 306 ya gıtmeyecegını dusunuyorum. Borber tarzı jantlar bmw gıbı araclara guzel oluyor
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
#51219821 ilan numaralı jantları dıyorum
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yok abi aynen cecolinin dediği gibi borbet dendimi bmw abi.. bence girme hiç 350 tl ona verceğine 250-300 daha biriktir çok tatlı bi jant al...acele etmeyin..inan yakışmaz o jant ..genede kendin bilirsin..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
olurmu abi..senin jantlar daha güzel.. bence vazgeç sen.. büyük hata..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Suanda ılana baktımda bence hıc guzel olmamıs............... 206da da guzel olmasını beklemem |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
vallaha kesın degıl zaten sızlerle paylasıp son kararı gene sızleerle vermek ıstıyorum suanda %80 almıyacagım :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
şükür alcam deseydin vallahi düşüp bayılırdım
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yok vazgectım zaten saolun aklımı actınız demekkı sınavlardan suurum sulandı :
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Rezaletin Son Perdesi Sakın Aklından Bile Geçirme Derim Ben...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Valla alabayım haklısın rezalet bi jant o degilde kırmızı 306 pejoya o jantları takarak mahvetmiş o güzel aracın görüntüsünü.
|
|
aşil16
2. Vites 18 - Mart - 1987 Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: BURSA YILDIRIM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yyok abı guzel durmaz alma bencede
|
|
5546158013
model 2000 206 xs |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Dostum bence bu jantlar borbete bile benzemiyor,doğan L jantı resmen,daha güzel jantlar bulabilirsin.
Hele birde Bursada oturuyorsan,sanayide birsürü jant bulursun.
Kendi fikrim.
Selamlar ,saygılar...
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |