Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - aracı vizeye sokacaagım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

aracı vizeye sokacaagım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
shadow_okan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı shadow_okan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: aracı vizeye sokacaagım
    Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2011 Saat 14:12
selam ark   yakın zamanda vizeye giren oldumu.ne gibi kusurlar yazdılar

aracta camlar filmli
spor eksoz 
komple bodykıt
sınyal kolunda hafıf arıza var 

bırde bundan kasımda sızdırmazlık raporu felan almıstım.tam vozeye sokacaktm vergı affı yuzunden beklemek zorunda kaldım.sımdı lpg sızdırmazlık eksoz emılsyon kontrollerını tekrarmı yaptırmam lazım?
307 2.00 138 hp

WHiTE HoRSe!
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2011 Saat 14:14
valla benimde bu ayın 20sinde Ankara buluşmasından 1gün sonra :)
giren arkadaşlar bi kaç paylaşımda bulunurlar heralde bende bekliyorum cvp ları...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2011 Saat 14:14

vallahi  çok  ama çok işin var demekten başka bişe gelmio aklıma bu vize işi bayağı masraflı olcak sana... bi defa kesinlikle o cam filmlerine takıyorlar..spor egzos desen gene öyle ... zor abi işin ..kolay gelsin..

Düzenleyen by_ersin - 07 Haziran 2011 Saat 14:15
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2011 Saat 14:16
benim jantların ofseti 20 oldugu için lastik dışa çıktı.
bunu sorun yapmazlar demi arkadaşlar..
bide eıbach yaylar var sorun yaratır mı ?
Yukarı Dön
eren8er Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
17 - Temmuz - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı eren8er Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2011 Saat 14:17
ben geçen ay muayeneden geçtim..yalnız bu iş şehre göre ve araca bakan kişiye göre değişiyo inan.ben abarth egzozla geçtim..hiç bişey demediler..film cam hafif kusurlu olarak geçer..araç yere çok yakın değilse sorun çıkarmaz bodykit..sinyal kolunda arıza dediğiniz ne onu bilmiorum! arasıra yanmama gibi bi sorunsa affetmezler onu söleyebilirim..farlar sinyaller lastik derinliği silgeç suyu emniyet kemerleri far ampül renkleri gibi şeylere çok dikkat ediyolar..

Düzenleyen eren8er - 07 Haziran 2011 Saat 14:19
Yukarı Dön
eren8er Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
17 - Temmuz - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı eren8er Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2011 Saat 14:19
Orjinalini yazan: facemelowe facemelowe Yazdı:

spor yayların çoğu tüv onaylı zaten artık...bmw e30 soktum muayeneye 3-4 ay önce..ofsetli tft jant vardı bide spor yay..bi sıkıntı çıkmadı..
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2011 Saat 14:19
Orjinalini yazan: facemelowe facemelowe Yazdı:

sanmam..ama aracın yerden yüksekliği 20 cm den aşşağı düşmemeliymiş sanırım..birisiyle konuşmuştu bu konuyu ama hatırlayamadım şimdi.. 

Yukarı Dön
eren8er Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
17 - Temmuz - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı eren8er Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2011 Saat 14:21
bana kalırsa benim gibi yapın.. hiçbişeye dokunmadan gittim muayeneye girdim..bikaç eksiğim çıktı..far ampul rengi  , sinyal falan..onlar zaten listeyi veriyolar sana..o listeye göre ağır kusurları düzeltirsiniz..diğer türlü işin içinden çıkılmıyo..ilk önce gidin bi sokun aracı muayeneye..sonrasında 1 ay süreniz oluyo zaten ücretsiz tekrarı için..
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı shadow_okan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2011 Saat 14:26
bakalım dedıgınız gıbı sehırden sehıre farkedıyor.camlar hafıf kusur gecer dedı bırkac arkadas.eksozda sorun cıkabılecegını dusunuyorum

lpg sızdırmazlık almıstım kasımda vızeye soacaktm.ama vergı affı nedenıyle erteledım.burada polıs kontrolu fazla olmadıgı ıcın 3 4 ay vızesız bındım.sımdı lpg sızdırmazlık raporu ve egsoz emısyonun bır suresı varmıdır yoksa hala gecerlımıdır arkadaslar.

yanı tekrardan mı egsoz emısyon ve lpg sızdırmazlık almalıyım?
307 2.00 138 hp

WHiTE HoRSe!
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı shadow_okan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2011 Saat 14:27
Orjinalini yazan: eren8er eren8er Yazdı:

bana kalırsa benim gibi yapın.. hiçbişeye dokunmadan gittim muayeneye girdim..bikaç eksiğim çıktı..far ampul rengi  , sinyal falan..onlar zaten listeyi veriyolar sana..o listeye göre ağır kusurları düzeltirsiniz..diğer türlü işin içinden çıkılmıyo..ilk önce gidin bi sokun aracı muayeneye..sonrasında 1 ay süreniz oluyo zaten ücretsiz tekrarı için..

ama bıldıgım kadarıyla 3. kez gittiginde ekstra para oduyorsun sanırsm.2 hakkın mı ne var mıs

307 2.00 138 hp

WHiTE HoRSe!
Yukarı Dön
eren8er Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
17 - Temmuz - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı eren8er Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2011 Saat 14:30
2 hak veriyolar.. tekrarında aynı ücreti ödüyosun..ama bi kere eksiklerini görünce ikinciyede tamamlamadan giden kişide sorun vardır bence Gülme film cam hafif kusur olduğuna eminim..egzozda ben geçtim sen geçemezsin..o geçer bu geçemez..şans işi yani..kesin belirgin bişey yok o konuda..
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı shadow_okan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2011 Saat 14:38
KISMET KARDESM  ONCE 435TL BANDROLU ODEYEYIMDE SONRASINDA BAKACAGZ :D
307 2.00 138 hp

WHiTE HoRSe!
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2011 Saat 14:42
Orjinalini yazan: shadow_okan shadow_okan Yazdı:

KISMET KARDESM  ONCE 435TL BANDROLU ODEYEYIMDE SONRASINDA BAKACAGZ :D

Sırıtma bi yerden başlayayım diosun yani dimi Kahkaha
Yukarı Dön
aclern Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
01 - Ocak - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı aclern Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2011 Saat 14:53
Muayenede aracı kaldırıp altına bakıyorlar mı? 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2011 Saat 14:55
Orjinalini yazan: aclern aclern Yazdı:

Muayenede aracı kaldırıp altına bakıyorlar mı? 

bakmadıkları yer kalmıyor merak etme...Sırıtma
Yukarı Dön
eren8er Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
17 - Temmuz - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı eren8er Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2011 Saat 14:57
[QUOTE=aclern]Muayenede aracı kaldırıp altına bakıyorlar mı?

muayene istasyonlarında komple kanal var zaten Sırıtma iyice inceliyolar..
Yukarı Dön
göktuğ Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı göktuğ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2011 Saat 16:24
benim muayene de 15 inde camlarım filmli ön cam çatlak ne olur acaba? 
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2011 Saat 16:26
göktuğ benimde çatlak ön cam  geçtim ben abi sıkıntı yok..yalnız cam filmlerine bişe diyemem...
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı shadow_okan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2011 Saat 14:19
benım direksıyon spor airbag yok eskı aldıgım sahıbı degıstırmıs .vizede sorun olma ıhtımalı var nasıl bir cozm bulabılrım arkadasşlar
307 2.00 138 hp

WHiTE HoRSe!
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2011 Saat 14:31
Orjinalini yazan: shadow_okan shadow_okan Yazdı:

benım direksıyon spor airbag yok eskı aldıgım sahıbı degıstırmıs .vizede sorun olma ıhtımalı var nasıl bir cozm bulabılrım arkadasşlar

Bazı yerlerde tamır edılmıs aırbaglerı gecırmedıklerı yonunde yorumlar okumustum. Hal boyleyse senın gecmem mumkun olmazkı yanı. Muayene ıstasyonunda bır tanıdık var. Ben katalıtık konvertoru sokmeyı dusunuyordum ona sordum. Sokme gecemezsın dedı. Ayrıca ıcı dagılmamıs olması gereklıymıs...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 6926 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 445 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 579 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 334 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5121 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 595 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 388 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 655 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 242 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 553 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 756 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2263 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 1020 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5596 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4833 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2047 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 512 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 2199 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 37341 2 elbir55
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English