![]() |
|
aracı vizeye sokacaagım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
shadow_okan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı shadow_okan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2011 Saat 14:12 |
selam ark yakın zamanda vizeye giren oldumu.ne gibi kusurlar yazdılar
aracta camlar filmli spor eksoz komple bodykıt sınyal kolunda hafıf arıza var bırde bundan kasımda sızdırmazlık raporu felan almıstım.tam vozeye sokacaktm vergı affı yuzunden beklemek zorunda kaldım.sımdı lpg sızdırmazlık eksoz emılsyon kontrollerını tekrarmı yaptırmam lazım?
|
|
307 2.00 138 hp
WHiTE HoRSe! |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla benimde bu ayın 20sinde Ankara buluşmasından 1gün sonra :)
giren arkadaşlar bi kaç paylaşımda bulunurlar heralde bende bekliyorum cvp ları...
|
|
![]() |
|
vallahi çok ama çok işin var demekten başka bişe gelmio aklıma bu vize işi bayağı masraflı olcak sana... bi defa kesinlikle o cam filmlerine takıyorlar..spor egzos desen gene öyle ... zor abi işin ..kolay gelsin.. Düzenleyen by_ersin - 07 Haziran 2011 Saat 14:15 |
|
![]() |
|
benim jantların ofseti 20 oldugu için lastik dışa çıktı.
bunu sorun yapmazlar demi arkadaşlar.. bide eıbach yaylar var sorun yaratır mı ?
|
|
![]() |
|
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
ben geçen ay muayeneden geçtim..yalnız bu iş şehre göre ve araca bakan kişiye göre değişiyo inan.ben abarth egzozla geçtim..hiç bişey demediler..film cam hafif kusurlu olarak geçer..araç yere çok yakın değilse sorun çıkarmaz bodykit..sinyal kolunda arıza dediğiniz ne onu bilmiorum! arasıra yanmama gibi bi sorunsa affetmezler onu söleyebilirim..farlar sinyaller lastik derinliği silgeç suyu emniyet kemerleri far ampül renkleri gibi şeylere çok dikkat ediyolar..
Düzenleyen eren8er - 07 Haziran 2011 Saat 14:19 |
|
![]() |
|
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
spor yayların çoğu tüv onaylı zaten artık...bmw e30 soktum muayeneye 3-4 ay önce..ofsetli tft jant vardı bide spor yay..bi sıkıntı çıkmadı.. |
|
![]() |
|
sanmam..ama aracın yerden yüksekliği 20 cm den aşşağı düşmemeliymiş sanırım..birisiyle konuşmuştu bu konuyu ama hatırlayamadım şimdi..
|
|
![]() |
|
bana kalırsa benim gibi yapın.. hiçbişeye dokunmadan gittim muayeneye girdim..bikaç eksiğim çıktı..far ampul rengi , sinyal falan..onlar zaten listeyi veriyolar sana..o listeye göre ağır kusurları düzeltirsiniz..diğer türlü işin içinden çıkılmıyo..ilk önce gidin bi sokun aracı muayeneye..sonrasında 1 ay süreniz oluyo zaten ücretsiz tekrarı için..
|
|
![]() |
|
shadow_okan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı shadow_okan
![]() ![]() ![]() ![]() |
bakalım dedıgınız gıbı sehırden sehıre farkedıyor.camlar hafıf kusur gecer dedı bırkac arkadas.eksozda sorun cıkabılecegını dusunuyorum
lpg sızdırmazlık almıstım kasımda vızeye soacaktm.ama vergı affı nedenıyle erteledım.burada polıs kontrolu fazla olmadıgı ıcın 3 4 ay vızesız bındım.sımdı lpg sızdırmazlık raporu ve egsoz emısyonun bır suresı varmıdır yoksa hala gecerlımıdır arkadaslar. yanı tekrardan mı egsoz emısyon ve lpg sızdırmazlık almalıyım?
|
|
307 2.00 138 hp
WHiTE HoRSe! |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı shadow_okan
ama bıldıgım kadarıyla 3. kez gittiginde ekstra para oduyorsun sanırsm.2 hakkın mı ne var mıs |
|
307 2.00 138 hp
WHiTE HoRSe! |
|
![]() |
|
2 hak veriyolar.. tekrarında aynı ücreti ödüyosun..ama bi kere eksiklerini görünce ikinciyede tamamlamadan giden kişide sorun vardır bence
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı shadow_okan
KISMET KARDESM ONCE 435TL BANDROLU ODEYEYIMDE SONRASINDA BAKACAGZ :D
|
|
307 2.00 138 hp
WHiTE HoRSe! |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
aclern ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Acıbadem - İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Muayenede aracı kaldırıp altına bakıyorlar mı?
|
|
![]() |
|
bakmadıkları yer kalmıyor merak etme...
![]() |
|
![]() |
|
[QUOTE=aclern]Muayenede aracı kaldırıp altına bakıyorlar mı?
muayene istasyonlarında komple kanal var zaten ![]() |
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
benim muayene de 15 inde camlarım filmli ön cam çatlak ne olur acaba?
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
göktuğ benimde çatlak ön cam geçtim ben abi sıkıntı yok..yalnız cam filmlerine bişe diyemem...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı shadow_okan
benım direksıyon spor airbag yok eskı aldıgım sahıbı degıstırmıs .vizede sorun olma ıhtımalı var nasıl bir cozm bulabılrım arkadasşlar
|
|
307 2.00 138 hp
WHiTE HoRSe! |
|
![]() |
|
Bazı yerlerde tamır edılmıs aırbaglerı gecırmedıklerı yonunde yorumlar okumustum. Hal boyleyse senın gecmem mumkun olmazkı yanı. Muayene ıstasyonunda bır tanıdık var. Ben katalıtık konvertoru sokmeyı dusunuyordum ona sordum. Sokme gecemezsın dedı. Ayrıca ıcı dagılmamıs olması gereklıymıs...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |