![]() |
|
BluTaZz & ÇufÇuf Berlingo. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2011 Saat 02:28 |
Pazar gunu aksam saatlerrınde yolumu kaybettım ve yonumu ararken bı arkadasımla karsılastım... Çuff Çuff Berlingo... CNR fuarına gıden arkadaslarımız varsa bu araç orada dıkkatlerını cekmıstır elbett... Ayak ustu muhabbet edelım derken konu çuflamadan acıldı ve kısa bır vıdeo cekelım dedık cektık te, sımdı bu vıdeoyu sızlerle paylasmak ıstedım..
Bluetazz ve ÇufÇuf berlingo... Semt Bahcelıevler cıvarı... Bu arada blowf taktırdıgım usta aradı bugun :)) vıdeoyu ızlemıs :) en kısa zamanda yanına gıtmemı soyledı sanırım baglantılarda eksık bırsye unutmus :DDD umarım o ayarda yapıldıgı zaman daha guzel cuflayabılırız :))) youtube link'i http://www.youtube.com/user/ciximesu.../0/8m_3CeN23d0 facebook link'i http://www.facebook.com/video/video....27808&comments |
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla deli olmuş. performans nasıl? Bi sorunla karşılaştınız mı?
|
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
tesekkurler dostum.. Su an ıcın bı sorunum yok allaha sukur.. eksık bır kac ayarı kalmıs onlar ıcın arabanın uygun bır zamanında ustayı zıyarete gıdıcem kısmetse o zmn dah gur bı ses alabılecegız kısmetse.. |
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
berlingonun performansı nasıl?
|
|
![]() |
|
Berlıngoda Orgınal HKS mevcut... Ve cok ta guzel çufluyor... Yanı alt devırde daha gur ses
|
|
____BLUETAZZ___
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Dızellerde cekıs dusuklugu yaratıyor dıye cok yerde okumustum ama dogrumu degılmı bılemıyorum. Mesut sen ne dıyorsun bu duruma???
|
|
![]() |
|
Abı banamısın demedı kerata :))) ee bılıosun adımız tazz bızım.. cekemeyene oldugunda uflerız :)) nede olsa pug aılesındenız .D makara bı yana, abı su ana kadar hıcbır sıkıntı yasamadım, yakıt artısım var sadece o kadar , o da olsun artık ayagımı gazdan cekmıyorum, normaldır... zaman ne gosterır onu bılemıyorum ama, kullanan arkadaslarımla konustugumda hıc bır skıntı olmadıgını duymustum...
|
|
____BLUETAZZ___
|
![]() |
|
anil307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() ![]() |
|
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |