![]() |
|
206 stepneye 195 50 15 jant uyarmı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2011 Saat 02:03 |
arkadaşlar bugun deniz üyeli abimizden 4 adet toyo proxes t1 lastikleri aldım
ama arka stepne 14 ben onu 15 yapmak istiyorum stepneye sıgar demi 15 jant.
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evt ama taban geniş oldugu için biraz daha aşşada kalabilir.
|
|
![]() |
|
nasıl yani ?
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
195 65 14 olmadı dostum lastk geniş geldi. 195 uymadı demir aşağıda kaldı demir arkadan gözüktü. ben desıfır 175 lastik aldım diğer ölçüler pek fark yaratmaz gibime geliyor cant aşırı geniş deilse tabi.
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
şöyleki tahminen..
orj istepne 175 65 14.. yani 175 genişlik var ama sen 195 genişlikte taban lastik koyacaksın..
jant büyümüş ama yanak kuculdugu için oraya senin 15 inç jant lastik sıgar. ama kapatırken istepne muhavassını, lastik geniş oldugu için (tabandan bahsediyorum) biraz daha aşşada kalabilir. analatamdım
:((
|
|
![]() |
|
kanka benden hızlısın yine :))
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
![]() |
|
![]() |
|
tşk ederim arkadaşlar anladım diyosunuz ki stepne tamponun altından görünür.
bendeki 175 65 14 şu an aldıgım lastik ve koymayı düşündügüm lastik 195 50 15
|
|
![]() |
|
aynen aynen.
|
|
![]() |
|
evt jant lastik oraya sıgar. ama aşşadanda daha belirgin görunur.. aynen :)) |
|
![]() |
|
bu işte kötü oldu ya :(
|
|
![]() |
|
dostum istetmeyi değişmene gerek yok 15 cant ta taksan 17 cant da taksan lastiğin patladı mı 14 lük istetmen seni istediğin yere götürür fazla hız yapmamak şartıyla. Benim cantlar 15, istetmem 14. Sanırım amacın buydu.
|
|
![]() |
|
neyse bende artık öyle kullanacam artık..
hani elimde bir tane sıfır 15 lastik varda onu yedege ayırıyım diye böyle bişey yapmayı düşündüm.
|
|
![]() |
|
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
Dostum 185-55-15 alsaydın çok az bir farkla yenisini yerleştirebilirdin ama 195 görüntüyü biraz bozar. Stepne çap olarak değişmediği için
185-55-15 , 175*65*14 ile beraber bile kullanılabilir (Çok uzatmamak kaydıyla)
|
|
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |