![]() |
|
Aracıma Egzoz Taktırıyorum! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2011 Saat 15:12 |
|
Merhaba arkadaşlar. Egzoz taktırmayı düşünüyorum. Rölantide ve sakin kullanımda standart egzoz gibi az ses çıkarsın, 5000-6000 devirlerde güzel ses versin istiyorum. Böyle bir olay için ne gibi bir işlem gerekir? Marka, model vs.. önerilerinizi bekliyorum.
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
selam berkay, aracın 1.6 çok güzel ses alabilirsin :) Sadece son susturucu mu düşünüyosun ?
sebring-supersprint-remus
mesela şu linkteki güzel bence
hatta bende supersprint kullanıyorum çok güzel sesi var normal sakin kullanımda ses yok ama devirde çok tatlı bir sesi var ) Düzenleyen Erbin - 06 Haziran 2011 Saat 15:24 |
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Selam Erbin. Evet en iyi çözüm son susturucu olur heralde. Yalnız tamponun altını kestirmek istemiyorum mevcut deliğe sığar mı bu uçlar? Dediğin modeli düşünücem, ama dediğim gibi sakin kullanırken öyle aşırı bir ses çıksın, kafa şişirsin istemiyorum. Sadece gaza gelip yüksek devirde kullanınca tatlı ses versin istiyorum.
Bu yüzden düşündürüyor beni. Senin aracın videosu falan var mı egzozun.
|
||
![]() |
||
|
Abi dediğin egzoz buysa pek beğenmedim. Şahin gibi ses veriyor ya.
![]() |
||
![]() |
||
ErcaNKarşI ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2008 Konum: Ankara-A.Paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 548 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErcaNKarşI
|
egzosu taktırırken sakın kat iptali yaptırma ses daha çok cıkar egzoscu katın için bitmiş içi çürümüş diyebilir dikkate alma ;)
|
||
06 BK 6032 1999 Model 306XS 1.6- Manuel - Gri
Tel : 05334194902 Msn : techno_erc@hotmail.com Desibel Çılgınlığı |
||
![]() |
||
|
Kat iptali yaptırırsam mı yaptırmassam mı ses daha çok çıkar?
|
||
![]() |
||
|
Katalıtık konvertoru sokersen daha cok ses cıkar kardesım. Ercanda sana kat ıptalı yaptırma demıs ya :))
Katalıtık konvertorde sesı bıraz azaltır. Icınde porselen bır malzeme var. Bu porcelen uzerınde katalıtık kımyasallar sayesınde egzoz gazı ıcındekı zararlı maddelerı daha az zararlı hale donusturur. Zaten adındanda bellı yanı
![]() Catalytic Converter
![]() |
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
supersprint devirde otuyor videodaki dğil bendeki, onu nerden buldun :)
|
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
||
|
Selam arkadaşlar,benim aracımda yed marka egzoz var diğer adı çıkmış markalara nazaran fiyatı çok uygun ve hem rolantide hemde 3000 devirden sonra gayet tok bir sesi var.Başka kullanan varsa nedemek istediğimi anlayacaktır.Çok pahalı bir üründe değil.
|
||
![]() |
||
|
Bence en güzel egsozt bu: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-remus-egsoz-48482208/detay/
Silincerlı Düzenleyen mustiii - 07 Haziran 2011 Saat 00:59 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
|
||
206 RG 2000
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
Katalitik konvertör iptali yaptırmam zaten. Aslında en sağlamı Remus tabi de fiyatları tuzlu biraz. Ayrıca da ilk mesajda tarif ettiğimin yanı sıra ceza da yedirtmeyecek bir egzoz ucu aramaktayım..
|
||
![]() |
||
|
Erbin, koyduğun videodaki Supersprint'i beğendim. Rölantide sessiz, basınca da dolgun sesi var. Ama ucu çok büyük ya. Aynı sesi alacabileceğim daha küçük uçlu bir son susturucu bulunur mu?
|
||
![]() |
||
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
|
Sebring XT1 kullanıyorum kat iptali var orta susturucu sanayi tipi tüp susturucu var gayet ıyı ses verıyo
|
||
![]() |
||
|
Benim istediğim yüksek ses vermesi değil. Tok bir ses versin istiyorum ama sadece yüksek devirlerde.
Ayrıca kat iptali kesinlikle düşünmüyorum.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
|
||
206 RG 2000
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |