![]() |
|
lpg hakkında deneyımlı arkadaslar |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
shadow_okan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı shadow_okan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2011 Saat 16:08 |
||
S.A ARKADASLAR ARACIM 307 XSİ 2.00 MOTOR.UZERINDE MİLANO MARKA SIRALI LPG VAAR.
SORUM ISE SU OLACAK.SIRALI LPGLER BENZINDE BASLAYIP GAZA GECIYOR. AMA 50 TL GAZ ALIYORUM 50 TL LIKTE BENZIN ALIYORM.AMA GAZDA GIDERKEN FUEL OIL LOW YAZISI CIKIYOR YANI BENZIN GAZ KARISIMI YAKMA IHTIMALI VAAR MI.VEYA BUNUN BİR COZUMU VAR MI.50 TL LIK BENZIN UZUN SURE GITMESI GEREKIRKEN GAZ BITTIKTEN KISA BİR SUREE SONRA BİTİYOR. DENEYIMI BİİLGİSİ OLAN VAR SA YARDIM EDEBILIRMI LUTFEN. SERVISI BULUNDUGUM YERDE OLMADIGI ICIN IZMIRDE YAPTIRMSTIM.YAPTIRIRKENDE MAX PERFORMANS ISTIYORM DEMISTIM.ACABA AYARLARINI BENZIN GAZ KARISIMI OLARAKMI AYAARLADILAR.MALUMUNUZ BENZIN COK PAHALI DEVIR TASARRUF DEVRI HERKESE TSK EDERM BURADA BULUNMAKTAN DOLAYI COK MUTLUYUM |
|||
307 2.00 138 hp
WHiTE HoRSe! |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
peugeotların kronik arızasından biridir bu merak etme bende bir 206 kullanıcısı olarak aynı sorunu yasıyorum ama korkulacak bişey degil sadece ibre düşüyor içindeki benzin gitmiyor :)
|
|||
![]() |
|||
||
Bu tür sorular her Peugeot kullanan arkadaşdan geliyor. Benzin ibresinin düşmesinin sebebi fransız araçlarında benzin göstergesi benzin deposuna bağlı değil. Gidilen km ye göre araç otomatik olarak düşürüyor benzin seviyesini. İlginç bir sistem yapmışlar yani. Bu sorunu aşmanın yolu tabiki mevcut. Forumda arama yaparak bu sorunla ilgili birçok çözüm konusu görebilirsiniz. Ancak en kesin çözüm PSA denilen bir modül. Bu modül sayesinden yolculuğunuzu bitirdiğinizde kontağı kapatıp tekrar açınca benzin göstergesinin gerçek değerini gösterdiğini görebilirsiniz.
Birde aracınız benzin harcamıyor merak etmeyin. Sadece harcıyormuş gibi gösteriş yapıyor bizim keratalar... |
|||
![]() |
|||
hunterakon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
haftada bir 25 liralık benzin al en az tekrar eski haline gelir.çözümü için psa modülü taktırman lazım brc markası o modülü takabiliyor tam nereden olduğunu bilmiyorum ama ankarada ostimde-erciyes sanayi sitesinde bunu yaptırabileceğin yerler var.ama ben yaptırmadım bilgin olsun pek güvenmediğim için
o yüzden haftada yada 2 haftada bir 25 liralık benzin alman sini kurtarır ( ilk başta yanlız depon full olsa daha iyi olur :D kullanıma göre değişir ışık yandığında 25 liralık al kurtarır hadi kolay gelsin
|
|||
2011 206+ comfort 1.4i landirenzo lpg
Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13376&title=hunterakondg-monster206lpggriankgncel |
|||
![]() |
|||
boraa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: kdz ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
||
Kardeş puglara lpg taktırmak başlı başına bir kere kronik arıza
![]() |
|||
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :) |
|||
![]() |
|||
||
25,000 km dir lpg ile kullanıyorum. Hiçbir sorun yok..
|
|||
![]() |
|||
emrnl ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Ağustos - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
||
+1 |
|||
206 colorline 2001
|
|||
![]() |
|||
trtolgi ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
||
35000 kilometredir arac lpgli.sadece hava kirliliğini önleme sistemi uyarı veriyor.oda lpg yi dandik bir yerden alırsan.kulaktan dolma bilgilerle konusmayalım.puglara lpg uymuyo diye
|
|||
![]() |
|||
||
2000model Peugeot 206 sahibiyim. Arabam 1.6 ve aracımda Atiker marka LPG var. Geçen ay ölçtüm, şehir içinde kilometrede 23 kuruş yakıyor. ÇOK MEMNUNUM. Düzenleyen mustiii - 06 Haziran 2011 Saat 00:54 |
|||
![]() |
|||
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
||
Benim o kadar çok yaksa ağlarım herhalde.. ![]() Bu arada benzin ibresi sorununa gelince; ben LPG taktırırken cok arastırıp sormustum.. Galiba 2003 model ve üstü olanlarda oluyomus bu problem.. Bi modülle halledilebiliyor ama..
|
|||
Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v 110hp | LPG
|
|||
![]() |
|||
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
||
bunu sıfır maliyetle halledebilirsiniz. Çok yazıldı çizildi. link aşağıda. sıfır maliyet değil aslında 2tl yada 3tl
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Arkadaslar gereklı cevabı vermısler zaten :))
Benzın gostergesının dusmesı olayı bır arıza olmayıp aracın yapısıyla alakalı bır durum...
|
|||
![]() |
|||
shadow_okan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı shadow_okan
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
en iyisi ben 25 tl benzın alayım.bagajada 10 lt benzın koyayım.bittigi yerde bıdondan koyacagız artık.3 senedır çözemedm su lpg nın km basına ne yaktıgını :D:D:D
50 tl lpg 25 tl lık benzın alayım.bakalım kac km gidecek. cunku ne zaman lpg alsam yanına 50 tl lıkte benzın alıyormçeger bi fark yoksa 100 tl sade benzın alırım kafam rahat olur.yol bilgisayarında ..... isaretını gorunce delı oluyorm :D
|
|||
307 2.00 138 hp
WHiTE HoRSe! |
|||
![]() |
|||
||
senin aracın ne kadar yakıt tüketiyor? senin aracın 16valf, benimki 8valf ondan mıdır? |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
imza bölümünde aracının özelliklerini lpg markasını modelini de paylaşırsan daha iyi olur.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
bu bir arıza değil özelliktir (: adamlar nerden bilsinler senin lpg taktıracağını.
|
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
ibrenin eski haline gelmesi için en az 7 litre benzin almalısın buda yaklaşık 30 tl gibi bir rakama geliyor 7 litreden az alırsan ibre şamandıra mevcut seviyeyi beyine iletmez beyinde yakıt aldığını anlamadığı için ibre kaldığı yerden düşmeye devam eder.
|
|||
|||
![]() |
|||
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
||
Son gaz fiyat degisikliklerinden sonra hiç adam gibi hesaplamadım; ama söyle söyleyeyim: 10 TL gaz ile 54+ km gidebiliyorum.. Asagı yukarı 18-18.5 krş arası yakıyo sanırım.. Tabi ki kullanıma, trafige göre degisir.. 8v olması da bi etken tabi.. Ben "1.6" yazdıgın yeri 16v olarak okumusum..
![]() |
|||
Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v 110hp | LPG
|
|||
![]() |
|||
anil307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
||
arkadaşlar konu açılmışken bende bir şey sorayım benım tup atıker 15 tl lik gaz aldım 0 gaz varken ardından 35 km yaptım ışık seri halde yanıp sonemye başladı acaba tüp bittimi yoksa azaldımı sizce?? aracın tup bıttıgınde zili çalışmıyorr onu da belırteyımm bozukmuş aldıgımda soylemıslerdıı
|
|||
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)
|
|||
![]() |
|||
Japon ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2010 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
||
konu acılmısken bende sorayım 1.4hdi kmde ne kadar yakıyor bende 206 1.6 110 almayı planlıyorum ve tup taktırıcam 25kurus yakıyor heralde ortalama tupde hesaplayamadım bir turlu benımkınde
Düzenleyen Japon - 08 Haziran 2011 Saat 03:35 |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |