![]() |
|
motor yıkama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2011 Saat 15:35 |
arkadaşlar ben cuma günü bir 206 desire araç aldım. içi dışı temiz de...yalnız direksiyon yağı tıpadan sızma yapmış fazla yağı atmış. biraz da pis bir durumda. bu aracın motoru yıkatılırmı? yıkatırsam bir sorun yaşar mıyım? 206 kullanan arkadaşlar bir cevap verirse sevinirim.teşekkürler
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
muurrat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
bildğn biyere yıkat cıncık gbi olrr ben yaptrdm
|
|
2010 hyundai era team 1,4.
murat karagöz |
|
![]() |
|
emrnl ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Ağustos - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
bende bi kez yıkatmıştım ama yukarıdaki linkdekiler mantıklı geldi.bende temizlik için o spreylerden almayı düşünüyorum
|
|
206 colorline 2001
|
|
![]() |
|
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
beyni kapat kendin yıka mazot püskürt biraz bekle mis gibi olur yağ mağ kalzmaz akar gider. yıkadıktan sonra mümkünse aracı çalıştırma !
|
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
![]() |
|
___KxL___ ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2010 Konum: AnkarA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ___KxL___
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İşi bilen biri dikkatli yaptıktan sonra sorun yaşamazsın korkma.Arkadaşın da dediği gibi biraz mazotla kendin bile yapabilirsin.Yeterki su kaçmaması gereken yerleri izole et. |
|
2004 Peugeot 206 1.4 XT
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |