|
307 jant seçimi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Gargi
1. Vites 31 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2011 Saat 19:35 |
Aracımda şuan kullanmakta olduğum ariane 16'' modeli jantlarımı değiştirmeye karar verdim ve forumlardan janlarla ilgili bilgiler edinme arayışına girdim.Araştırdığım ve okuduğum başlıklardaki bilgiler beni kararsızlığa sürükledi.Konfordan pek fazla ödün vermemek adına jant seçiminde tekrar 16'' seçeneğinde karar kıldım.Fakat sorun şurda başlıyor; almak istediğim jantlar, ilanlarda ofsetli olarak geçen modeller.Forumda okuduğum konularda ofset değerleri ET 15, ET 35 gibi terimlerle açıklanıyor ancak ilanlarda ofset değerleri ön 7.5 arka 9mm vb gibi değerlerle belirtiliyor.Yardımcı olmanızı istedğim konuya gelince, jant konusunda yanlış bir seçim yapmak istemiyorum alacağım jantın arabanın herhangi bir yerine sürtüp zarar vermesinide istemiyorum açıkçası.İşte bu nedenle ofsetli jant diye tabir edilen jantlardan edinmeden önce hangi değerlere ne kadar dikkat etmeliyim ve hangi markalar arasından seçim yapmalıyım? Örnek olması amacıyla (bkz:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-bakmadan-gecme-43861068/detay/
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar Sizlere Kendi Hazırladığım Bir Çalışmayı Sunmaktan Büyük Mutluluk Duyarım...
Kullandığımız veya kullanmadığımız Bütün Araçlarımızın Detaylı Jant Modellerin Resimlerini Sizlere Sunuyorum Umuyorum Bir Çoğumuzun İşine Yarayacaktır. Keyifli Forumlar Dilerim. Düzenleyen AlbayDemircan - 04 Haziran 2011 Saat 00:09 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |