![]() |
|
peugeot 307 egzos kacagı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2011 Saat 00:13 |
merhaba arkadaslar ya kac gundur yazacagım yazmadım benım egzosta kacak varmıs servıs 375 tl fıyat cektı ya bu kadar tutarmı anlamadım ben bır egzoscuya gotureyım dıyorum arabayı kaynakla falan duzelmezmı bırde kaynak falan yaptırıken dıkkat etmemız gereken bırseyler varmı fazla buyuk degılmıs kacaklar servıste sanırsam kaynak yapmıyorlar
|
|
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
YAni egzoscuya git. Benim kataliğin bir silindir çıkışında ufacık bir çatlak vardı servis 500tl istedi değişecez dedi çıldırmış bunlar gittim egzosçuya 10tl verdim kaynak yaptı mis gibi olduşu an kaçırmıyor. Daha önce boruyu değiştim çürüklerden ve deliklerden dolayı. senin nereler kaçırıyor boruysa ve çürük çoksa değişmesi lazım susturucuysa delik varsa zaten bitmiştir. Servisin kaynakla işi olmaz. 2-3 ekzosçuya ona göre değiş veya kaynak yapsınlar.
|
|
![]() |
|
ereneren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Mart - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
200 tl komple egzos değiştiriyolar yetmiyo 1 yıl da garanti veriyolar sanayide kaynak falan yaptırmayın geçici çözüm 2 hafta sonra başka bi yerine bi şey oluyo
|
|
otomatik 307
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |