![]() |
|
acaba bsi mi ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fireblade ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2010 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fireblade
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2011 Saat 23:27 |
konuları biraz araştırdım ama bulamadım :)
arabamdaki bakım sayacı 15000 km ye programlı.6000 km civarı ek bir yağ filtre yapıyorum .ama araba daha 6000 km yapmamasına rağmen bakım sayacı çok hızlı geri sayıyor.özellikle 12.000den sonra.
hatta arabayı gündüz işten gelmeden 9700 gösteren sayaç akşam arabayı otoparka almak için marş basmadan önce 9500 e atlıyor.km nin yanında bir zaman ayarı filan mı var ? yoksa benmi dikkat etmedim...iş canımı sıktı.benzer durum yaşayan varmıdır ?
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bakım sayacı benim de kafasına göre takılıyor yağı analiz edip kaç kilometre gidip gitmeyeciğimi mi söylüyor ne diyosa daha çözemedim
![]() Düzenleyen kankam_743 - 03 Haziran 2011 Saat 02:27 |
|
![]() |
|
fireblade ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2010 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fireblade
![]() ![]() ![]() ![]() |
uyuz etti beni yahu..küfür eder gibi :)
görende yağsız koyduk zanneder..yemedim yedirdim vallahi..ama nede olsa kafama takılıyor...
|
|
![]() |
|
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok çabuk servise gelsin diye servisciler birşey mi yaptı acaba?
|
|
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|
![]() |
|
aslanparcası ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Nisan - 1981 Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2010 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aslanparcası
Araç çalışmadan uzun süre kalıyorsa o da sebep olabilir. Çünkü yağ değişimi 20bin km veya 1 yıl diyor 1.4 benzinli motorlar için pejo. Yağ değişeli 10 ay olmuştur ama 12bin km yapmıştır araç mesela; o zamanda yıldan dolayı yağ değişimi gelecektir ve km sayacındada yağ değişimine 60 gün kaldı yazamayacağı için ayda yaptığınız km ye göre tahmini km yazabilir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fireblade
bende öyle yoruyorum ama serviste bir arkadaşım var,oda diyor zamanla hiçbir alakası yok..
program hatası var diyor.gelirsen yeni yazılım atalım veya kadran sökülüp bakılacak diyor..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |