![]() |
|
cadence mi yoksa xcarlink mi ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emre.koc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2011 Saat 19:55 |
Arkadaşlar ben 307 sw aracıma cd changer bozulduğu ve mp3 çalmadığı için Usb Aux Dijital Müzik Changer almayı düşünüyorum bu iki ürün arasında kaldım acaba bana biraz yardımcı olabilir misiniz ?
|
|
PEUGEOT - 307 SW 1.6 OV PACK
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bunlardan hariç bir de audoi marka var 130tl. Ben hiç birini kullanmadım ben de merak ediyorum hangisi 3 ünden hangisi daha iyi. X-carlink bana şımarık gibime geldi fiyatı yüksek. Dİğerlerin fiyatı nedir?
|
|
![]() |
|
emre.koc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
cadence 160 lira civarında şuan
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
al usb girişli pıoneer güzel güzel kullan :)
gerek yok böyle seylere yüksek mevlaalar ödemeye...
Düzenleyen facemelowe - 02 Haziran 2011 Saat 00:18 |
|
![]() |
|
orjinalliği bozmak istemiyorum ya hocam direksiyon kumandası falan çalışsın istiyorum.kalite orjinalde. aldığım zaman pıoneer teyp falan orda öyle farklı renkte duracak.araç içerisinde onun bir parçası gibi durması lazım :) (genelde pıoneer çerçeveleri kırmızı olur ya o yüzden sevmem)
Düzenleyen emre.koc - 02 Haziran 2011 Saat 00:23 |
|
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
auido sistem kullanda deng gelmedi daha
|
|
![]() |
|
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
sana 3 gündür x car link diyorum emre koç arkadaşım, hala amerikayı yeniden keşfetmeye çalışıyorsun...
|
|
![]() |
|
hocam bana kimse demiyor ki su su neden yüzünden bu ürün daha iyi diye. amaç bilgi almak fiyatını bile bilmiyorum.xcarlink in çok pahalı diyorlar
|
|
|
|
![]() |
|
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
200 küsüre ben taktırdım 1 ay kadar önce, yurt dışından ebayla bazı arkadaşlar daha ucuza mal edbilmekten bahsetmişti ama, ben vakit ve güven sorunundan dolayı görerek ve bilerek taktırdım....
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
kim ama ?
|
|
![]() |
|
hocam alttaki linkte nedim83
Düzenleyen kankam_743 - 02 Haziran 2011 Saat 01:54 |
|
![]() |
|
cumartesi bir bayiye soracağım Adana da x car link için bakalım hadi hayırlısı .
|
|
|
|
![]() |
|
lkr_yldz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Mart 2011 Konum: Sultangazi/İST. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 274 |
merhabalar. ben bu xcarlink cihazını 1 - 1.5 ay öncesine kadar çok araştırdım istanbulda bile bulamadım istanbulda 2 yetkili noktası varmış aradım görüştüm 100 euro + 20 dolarda montaja istediler ve elimizde yok istersen türkiye düstiribütöründen getirtiriz dediler. uyanık türk genci olarak :) direk türkiye düstiribütörünü aradım bursada bi firma elimizde yok dediler gelmesi 1 ayı bulur dediler. ama araştırmaya devam ettim ve cadence nin aynı mantıkla çalışan bi ürünü olduğunu öğrendim biraz daha araştırdıktan sonra buldum ve aracıma taktırdım aracımda changer özelliği açık değildi onuda açtırdım ve şimdi sorunsuz kullanıyorum daha önce başka bi forumda videomu da paylaşmıştım emre kardeşim iyi bilir uzun lafın kısası çok harika bi cihaz orjinallikten gram bişey bozulmuyor. benim gibi orjinal hastası kişiler için biçilmez kaftan diyebilirim.
|
|
![]() |
|
taskin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Mayıs - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2010 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Selamlar. xcarlınkle görüşmüştüm ellerinde 8 pinli modeli yoktu.1-2 ay sürer diyince audiosystem aldım harika çalışıyor.xcarliknten artısı card okuyucusu var. hepsi aynı işi görüyor bence markaya bakmayın aracınıza uygun olan modeli rahatlıkla alabilirsiniz diyebilirm... |
|
Peugeot 206 1.4 hdi look
|
|
![]() |
|
evet lkr_yldz kardeşim sağolsun baya ilgilendi videosunu bizlere paylaştı ona bize bilgi verdiği için çok teşekkür ederiz.gerçekten harika bi cihaz dediği gibi var galiba :)
Düzenleyen emre.koc - 03 Haziran 2011 Saat 00:22 |
|
|
|
![]() |
|
Alkan1905 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2013 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alkan1905
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
nette baktım cadence te audio markada aynı para 2 sinin arasında hangisini tercih etsem
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
sadece markalari farkli devreleri arasinda hicbir fark yok. Ebaydakilein markalari farkli ozellik olarak fark varmi bilmiyorum ama turkiyede satilanlardan daha ahaliya geliyor. Usb sd aux hepsinde var. 12 pinli olanlari teybe taktiginizda hafif bir cizirti sozkonusu ama teybin icinde ufak bir islemden sonra sorun ortadan kalkiyor.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
Alkan1905 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2013 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alkan1905
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim teyp rd4 kaç pinli oluyor bu modeller acaba o cızırtı olursa nasıl çözeceğiz sorunu ne yapmamız gerekecek acaba
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |