![]() |
|
bu kimin aracı? yardım! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
murat206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: manisa/soma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2011 Saat 14:17 |
slm; bu resmi, edirne buluşması bölümündeki fotolar arasından aldım, yeni bi üyeniz olduğumdan ötürü bu aracın hangi üyeye ait olduğunu bilemiyorum. (Araç çok güzel , emeğinize sağlık, kazasız belasız,güle güle günlerde binin...) sorum şu; sarı kalemle çizdiğim çıkıntı yapıştırmamı oluyo, sonradan takılabilio mu, fiyatı nedir, bi ismi varsa ismi nedir) :) Birde jantlar da çok hoşuma gitti, markası
nedir acaba? Uploaded with ImageShack.us
|
|
2004 206 XT 1.4 16V 90hp manuel
(şeytan kırmızısı), KME lpg kit |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet bu jant 16 mı 17 mi ve kaç ofset ?
|
|
![]() |
|
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
çamurluk hakkında bilgm yok ama jantlar 308 gt jantı olarak geçiyor, tabi replikalarıda bulunuyor 16" 4*108 ve et20 diye biliyorum
|
|
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
çamurluğu bilmem ama jant bir zamalar hayalimdeydi LİNCANCABUR ismi .
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
sadece o değil ön çamurluk altındaki etek ve üst kaputtaki kava giriş yeride çok güzel. onlarıda nasıl yaptırdınız ve fiyat olarak ne kadar?
saygılar
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
EFE ŞENOL ŞENKADER nickli abimizin aracıdır. Geçenki buluşmamızda aracını fransadaki modifiyeli araçlardan esinlenerek yaptığını söylüyordu kendisi ile iletişime geçerseniz size yardımcı olur.
bu arada aracını satmayı düşünüyordu ilgilenenlere duyrulur.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
anil307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
guzel araçmış
|
|
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)
|
|
![]() |
|
murat206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: manisa/soma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
bilgisi olan yok mu? Şenola da pm attım, bekliyorum |
|
|
![]() |
|
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
güzel araç maşallah. Birde plaka APP olsa tadından yenmez :)
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
sordugun parca ''dodik'' tir bende uzun zmandır aramama ragmen bulamadıgım bir parcadır.. bulursan banada haber edermisin ? sanırım başka bir aractan uydurma.. yada ebayda bu urunden 206 için var ama nasıl getircez fikrim yok
Düzenleyen dinoco - 02 Haziran 2011 Saat 01:38 |
|
![]() |
|
dodik die googlede aradım, 206 için yok, ebay a da baktım oradada bulmadım, dodik in ingilizcesini bilen war mı? Bide öyle araştıralım :D
Jantlarıda hala bulamadım :(
|
|
|
![]() |
|
aynısını bende yaptım. sonuç yok pm attım sanırım arkadaş burlarda değil. en mantıklısı oto modculara sormak. ben bursa beşyoldan umutluyum. umarım orda bulurum.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
cecoli abimiz kendisi ile görüşüyor buluşmalarda aramızda oluyor eğer isterseniz birde cem abiye sorun yardımcı olacaktır.
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Aracı EFE ŞENOL ŞENKADER almadan önce dodikler marşbiyel ve karlıklar önceki sahibi tarafından yaptırılmıştır. Bu temiz görünümüne EFE ŞENOL ŞENKADER sayesinde kavuşmuştur. Ozamanlar farklı jant vardı. Birde araç kartaldaydı.
|
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
:)) Şenol abi kayıplarda mı :)))) sanırım bı alo demek lazım :))) bakalım :D cok ayıp yaa cokk bızı nasıl bırakır :D
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
geliyorr geliyorr Şenol reis geliyorrr ... geliyorr gewliyorrr Şenol reis geliyorrr :)))
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
ARKADAŞLAR ŞEHIRDIŞINDAYDIM HOLLANDAYDIM GELDIM GORUŞURUZ EN KISA ZAMANDA .ARACDAKI GODIKLER MASLAKTA YAPILIYOR ISTEYEN OLURSA YARDIMCI OLURUM HERKEZI SAYGILARIMLA ÖPÜYORUM HEPINIZI
![]() |
|
![]() |
|
abi hoşgeldin.
forum kuralları gereği büyük harf kullanmayalım çok ayıp
![]() |
|
|
![]() |
|
şenol kardeş maslakta yapan yerin web sitesi falan var mı, bide bunu manisaya yakın biyerde yapabilen çıkar mı acaba? Arabada çok güzel duruyoo. Jantları da sormuştuk kardeş? :D (Merak etme aynısından almıcam, benimkisi sadece merak :D) |
|
|
![]() |
|
Hastasıyız dedeeeee ... hoşgeldın yurda :)))
|
|
____BLUETAZZ___
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |