![]() |
|
pejo 206 nın tavan üstündeki parçanın adı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fahrikem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2010 Konum: KÜTAHYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2011 Saat 21:41 |
Arkadaşlar pejo 206 nın tavan dışında bildiğniz gibi sağ ve sol kenardan 1 adet 3 cm genişliğinde siyah kuşaklar vardır ve arka spoyler önünde sonlanır benim araçta bir taraftaki sonladığı kısımdaki siyah parça yok bunun adı nedir nerede satılır veya bulabilirim.
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tavan bandı yada kuşağı gibi adlandıralabilir bence.
ama pahalı oldugunu duymuştum. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
şahin peugeot murat abiye bir sor istersen kendisi orjinal parça satıyor yoksada temin eder, uzakdaysan kargoda yapar.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
fahrikem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2010 Konum: KÜTAHYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Benim aradığım parça kuşağın sonundaki sonlandırma elemanı kuşağı tutan 3cm genişliğinde 1 cm eninde olan parçanın adı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |