![]() |
|
206 yay hakkında bilgileriniz.... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |
yusuf206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2011 Saat 12:27 |
arkadaşlar bu yay hakkında çok konu açıldı özür ama bi kaç gün içinde alcağım yayaları taktırcam 14 çelik jantlar var arabada 3,5 mu 5 mi takıyım ve ne marka bilginizi aldıkdan sonra hemen taktırcam....
|
|
206 XT 118 HP
|
|
![]() |
|
werty ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: İstanbul/Atalar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
madem hazır konu açılmışken bende bir soru sorayım.bende yay almak istiyorum fakat eibach pro kitleriçin çok sert oluyor diyorlar.her çukura girince ön konsol yerınde çıkıcak gıbı olurmu.arka torsiyonları bozdugu söylenıyor sırf bu sebeplerden dolayı yay takmaya çekiniyorum.birde bir arkadasımın 1.4 206 vardı onada 5 cm taktıgımızda hıc boyle sorunlar olmadı kafam çok karıstı yardımlarınızı esirgemeyeın :)
1.6 quicsilver aracım 2004 model
|
|
2004 - 206 QUİCKSİLVER 1.6 16V 110HP Benzin, 128000 km Mobil 1 New Life 0-40, Bridgeston Adrenalin 195/55/15
|
|
![]() |
|
yusuf206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
acil bilgileriniz ?
|
|
206 XT 118 HP
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
14 Jantta Düşünüyorsan 5 Cm Takmak Mantıklı Araç En İyi Kendini Böyle Gösterir. ( Yani Araç Yere Daha Yakın Olur.) Ama Konforun Büyük Bir Kısmını Kaybedeceksin Onunda Hesabını Yapmalısın...
3.5 Cm de İse Pek Bir Değişim Hissedemeyebilirsin Jantların Ufak Olmasıda Çabası Fiyat Ortalamasıda Şöyle Markalı Bişey İstiyorsan EİBACH Tarzı Markalar Biraz Tuzlu Olabilir... Ortalama Yanılmıyorsam 300 - 350 TL Arası Bişey Mesut Kardeşimizin Kullandığı FK Marka Fiyat Olarakta Uygun Üstelik Alman Malıymış Fiyatıda 125 - 150 TL Arası Değişiyor.. Yinede Tercih Senin Bu İş Biraz Maddiyatla Alakalı Bişey Olduğu İçin Mesut Kardeşimin Aracındaki Yay Ölçüleri 5 Cm Ama Dikkat Ettiysen Araç Sanki Tam Basılmamış Gibi Az Öncede Dediğim Gibi İş Jantta Bitiyor. Normalda Alttaki Araçtan Daha Basık Görünmesi Lazım Bu Aracın Ama Jant ve Lastik Ölçüleri 14 Olduğu için Yeterli Gelmiyor. ![]() Bu Araçta 3.5 CM Yay Var Ama Jantlar 17 Olduğu İçin Çok Farklı Görünüyor... ![]() Düzenleyen AlbayDemircan - 31 Mayıs 2011 Saat 17:16 |
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
dilimde tüy kalmadı yayda Türkiye şartlarında 3,5 ve 5,0 ebatta voglanttan gerisi yalan .. en yumuşak yay en rahatsız olmayacagınız yay voglanttır arkadaslar |
|
![]() |
|
+10 ![]() |
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
Albay ım sanada +1000000 (:
|
|
![]() |
|
Usta Utandırdın Şimdi Beni
![]() +1000000 |
|
![]() |
|
bende bu hafta bu yay işine daldım..araştırmalara devam ediyorum aşşağıdaki linkte bir yay var bi bakın eğer buysa akşam görüşmeye gideceğim buraya ...
|
|
![]() |
|
sıfır oldugu için fiyat makul ikinciel 100tlye alabilirsin..
ayrıca her markanın ayrı bir tipik özelliği var oyuzden voglantta ısrar ettim.
|
|
![]() |
|
vallahi akşam bi gidecem pazarlık yapmaya çalışacam .. 306 ya uyacakmı nasıl olur bi görüşmem lazım... ikizim ( forever ) bostancıda bi yer söledi o yaptırmış memnunmuşta ama..sen şimdi yumuşak felan deyince birde gidip uzmanından bilgi alayım belkide güzel bi fiyat verirse anlaşırım ![]() |
|
![]() |
|
tabi dostum gidip bakmakta fayda var. |
|
![]() |
|
tşk ler emeği geçen arkadaşlara ...voglanttır marka diosunuz yani varsa ikinci el bugün yarın alayım.....bu konudada yardımınızı bekliorum sayın arkdaşlar tşk ler....
|
|
206 XT 118 HP
|
|
![]() |
|
d3Li ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
5 cm eibach tak ben kullanıorum gayet iyi
|
|
![]() |
|
jantların kaç ebat?
|
|
206 XT 118 HP
|
|
![]() |
|
d3Li ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
16 jant 45 yanak 205 taban
|
|
![]() |
|
bnde eıbach 3.5 cm kullanıyorum valla 10 numara hiçde öyle çukurarda tak tuk etmiyo :)
ben çok memnunum yani.
|
|
![]() |
|
bendede 14jant var 5cm taksam pişman olmam umarım
|
|
206 XT 118 HP
|
|
![]() |
|
resımlere bak ıstersen benım aracın benım şu halde 2 parmak giriyo lastıkle çamurluk arasına.
|
|
![]() |
|
Emin_Gunes ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2011 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emin_Gunes
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Spor yay kullanan araçların çoğu Eibach 5cm kullanmaktadır, tereddüt etme bu konuda.
Sürtme yapıyor mu ? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |