![]() |
|
lpg dönüşüm ilk veriler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
murat206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: manisa/soma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2011 Saat 11:26 |
aracı 1 ay önce aldım, 2 hafta önce lpg taktırdım, KME Marka Kit ( bende ilk defa duydum :D )
gazı fulledim, (uzun yol 90-100 km/h ortalam hızla) gittim, 163. km de tekrar fulledim, 12 lt alabildi. Yani 100 km de 7,3 lt yakıyo. Bugünkü lpg fiyatlarıyla da 17 TL. Daha yeni takıldı, ileride biraz daha düşebilir diyolar Sizce Nasıl?
|
|
2004 206 XT 1.4 16V 90hp manuel
(şeytan kırmızısı), KME lpg kit |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı olsun gule gule kullan. kme fena bır marka degıl. esasında gayette guzel ama herkes bılmez. enjektorler matrıx mı? fıyatı nedır nerede taktırdın? ıl-ılce bılgınıde profılınde konum kısmına gırermısın...
|
|
![]() |
|
murat206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: manisa/soma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
1300 tl 10 taksit, manisa/soma da kardelenoto ya taktırdım, işim dolayısıyla izin alamadım, lpg montajı,vize vs. hepsiyle eniştem ilgilendi saolsun. Enjektörlerinde ne marka olduğu bilmiorum. Şimdi sen bak üstünde yazıodur dieceksin, enjektörler nerede onu bile bilmiorum :D, daha ilk arabam acemi sayılırım, pek fazla bi teknik bilgim de yok, yavaş yavaş sizin sayenizde öğrenirim inşallah... Kit ilk takıldığında tekleme yapıp istop ediyordu, gaz yemiodu düşük viteste, çok üzülmüştüm, sora eniştem tekrar baktırdı yazılımı değiştirdiler, şimdi süper çok, çok memnunum, hatta benzinden daha iyi diebilirim :D
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ıyı masallah dıyelımde nazar degmesın. motoru acınca elbet ustunde lpg enjektorlerı gorunur. sıgara pakedı kadar bır kutudan 4 tane gaz borusu cıkıyorsa matrıx tır. yada 4 enjektor bobını ayrı ayrı gorunuyorsa degısıktır. renklıde olabılırler mavı grı veya sıyahta olabılırler
Düzenleyen CeCoLi - 31 Mayıs 2011 Saat 12:06 |
|
![]() |
|
akşama bakarım ;)
|
|
|
![]() |
|
oguz6578 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Kasım - 1988 Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
hayırlı olsun kardeş güle güle kullan.....
|
|
Peugeot 2005 Tiptronik 307 SW 1.6 BVA Pack
Atiker SafeFast OBD => Atiker Fast System :) Nokian Z G2 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |