![]() |
|
307XT lpg uyumu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
avicenna ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: 1 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2011 Saat 10:11 |
arkadaşlar merhaba,
2003 model xt lpg'li aracım var ecotech marka lpg takılı ama lpg bazen problem yaratıyor usta ile konuşmamda bu marka bu araca uyumlu değil ben sana çıkma bir beyin buluyum değiştirelim dedi e-gas diye marka söyledi bu konuda fikirleri olan varsa yardımcı olursa sevinirim.. şimdiden teşekkürler ilginize..
|
|
yeniden yine 307
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
forum kuralları geregı bır tanısma konusu acmanız gerekır... |
|
![]() |
|
avicenna ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: 1 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
forum kuralları gereği bir kaç ay önce tanışma konusu açmıştım tanışmık bazı arkadaşlarla..
|
|
yeniden yine 307
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ama toplamda 2 mesajın var. nasıl oluyor bu ıs anlamadım :)) neyse
ecotech ve e-gas ta pıyasada cok az bulunan kıtlerden. uyelerımız arasındada bu kıtı kullanan hıc hatırlamıyorum.
bana sorarsan bayı agı genıs olan sıstemlere yonelmenı tavsıye ederım. en azından bu araclar duzgun calıstıgından emın olunan ve bayılerıde olan markalar olarak
atıker safe fast, lovato, zavolı, brc, prıns vs kullanabılırsın...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |