![]() |
|
206 1.6 ıcın egzoz tavsıyesı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
axi206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2011 Saat 08:29 |
arabayı aldıgımdan berı egzoza bır suru para kacırdım ama hala kasıntım gecmedı :D
en tok en dolu dolu sesı alabılmek ıcın ne yapmak lazım ?? |
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
en tok en dolu sesi alabilmek için acilen arabanı satıp 6 silindirli bi bmw alman lazim :D
|
|
![]() |
|
axi206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
onu cok aradım bulamadım ![]() otto egzoz tak dıyor herkes 260 tl fıyatı var. deger mı sızce tok ses alabılırmıyım. kat var aracımda ama ıcı bosaltılmıs galıba cok benzın kokusu gelıyor cunku ortada ufak bır susturucu var. 42 lık borular var aracımda |
|
![]() |
|
Emin_Gunes ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2011 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emin_Gunes
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne egzost taktırdıysam olmadı istediğim sesi alamadım.Biri tok ses verdi çıkan sesi kıstı , biri bağırdı cıyak cıyak asfaltı ağlattı :) En sonunda fethiye'de bu işin ustasına headers yaptırdım , katalizör'ü de iptal ettim ve gelen geniş borunun çıkışı hemen ordan verdim.Ucunada tam kıvamında bi kafa taktı.Kumandası var şimdi istediğim zaman headers'in çıkışından bağırıyo yada kapatıp eski düzen son susturucuya gidiyo sessiz sessiz orjinal şekilde çalışıyor.İstediğim zaman bağırttırıyorum , istediğim zaman kapatıyorum . Diğer türlü uzun yolda vs. hiç çekilmiyor egzost sesi.Son olarak , headers ı düşünürsen eğer artan performansıda hissedebileceksin .. Karar senin , şimdiden hayırlısı olsun :)
|
|
![]() |
|
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
merhabalar ben JSV Bazooka taktım, sesinden memnunum forumda ararsan bulabilirsin. Polis şuana kdr sorun olmadı. 2 kere afyon gittim geldim uzun yolda zaten araba heryerden ses aldığı için egzosun sesi duyulmuyor bile :D
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
51'lik düz boru kat. iptali ve Gready son susturucu veya Supersiprint MAGNUM çok güzel bir ses alacağına garanti veriyorum :))
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |