![]() |
|
307 kontak anahtarı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2011 Saat 19:59 |
evet aynısı benim başımada gelmişti sustalı anahtarlık yaptırdım anahtarcıda ve sorunsuzcada kullanıyorum. basit bir uygulama yapıyorlar eki anahtarlığın içinden çıkan devreyi yeni anahtarlık kabına koyuyorlar uzunca bir süredirde kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
anil307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
herhangi bir sıkıntı cıkacagını dusunmuyorum onları bende arastırdıgımda bazı sustalıların bıraz adi oldugunnu gordum ıyı olanını yptrmaya bak sustalı cok guzelll ayrıca havası var
![]() |
|
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)
|
|
![]() |
|
anil307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
sımdıden hayırlı olsun o zaman yaptırınca fotosunu koyarsın bende yaptırırımm gaza gelırsemm
![]() |
|
|
|
![]() |
|
yok ankaralıyım sadece taktıkları bır kap fıyat normal bence sen 40 a ındırmeye bak cunku netde 30 satıyolar sustalıyı 10 da montajı deee 40 =) bıraz pıntıye kacdım ama olsun
|
|
|
|
![]() |
|
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
![]() ![]() ![]() ![]() |
sustalı yaptırın ben verdinm 40 tl
![]() ![]() |
|
307 1,4 hdı
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
eski kasanın içindeki çipi de alamayı unutmazlar herhalde
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
ankarada nerede sustalı yapıyorlar acaba?
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
benim anahtarlık da dün aynı şekilde oldu. baskı yeri çıktı.
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Bana yanlış bilgi vermişler o zaman! Ben yaptırmak istediğimde bana arabamda alarm olup olmadığını sordular, ben de yok dedim o zaman yapamayız biz sadece alarmın anahtarını sustalıya taşıyabiliyoruz demişlerdi. Ezelefenin anahtarı da orjinal anladığım kadarıyla.
|
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
benim yedek anahtarın içinde çip yok servisten güvenlik kodunu aldım sizce ne kadara mal olur.
|
|
![]() |
|
inceyasar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inceyasar
ankarada samanpazarının orada sobacılar sokakta bir anahtarcıda 35 liraya yaptırmıştım sanırsam bende
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |