![]() |
|
Kaporta Onarımı Ne Kadar Tutar? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2011 Saat 22:36 |
||
Pastadan önce : ![]() Pastadan sonra: ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ınanırmısın dusundugumden cok daha kucuk bır hasar. ben daha beterını dusunmustum. 150-200 den fazla olacagını sanmam
|
|||
![]() |
|||
||
Geçmiş Olsun Berkay
İyi Bir Kaporta Ustası En Baba Şartlarda 200 e Herşeyi Halleder .. Düzenleyen AlbayDemircan - 29 Mayıs 2011 Saat 22:42 |
|||
![]() |
|||
||
İnşallah. Vakumla çekebilirlerse iyi olur ama sanmıyorum orayı çekebileceklerini.
|
|||
![]() |
|||
korkmaz_2001 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2011 Konum: Esenler İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkmaz_2001
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Geçmiş olsun,geçen gün hemen hemen bu derecede bir kaporta için 2-3 yere sormuştum 200 TL fiyat vermişlerdi.
|
|||
Peugeot 206 X-Line 2004
|
|||
![]() |
|||
||
Sağolasın abi. 200 de az para değil ya bu dönemde. Aylık mutfak masrafım benim. 1 ay aç gezicem olmadı.
|
|||
![]() |
|||
muurrat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
||
usta pasta cilada renk bukdar belli ediymu yaa boyanmş gibi sanki
|
|||
2010 hyundai era team 1,4.
murat karagöz |
|||
![]() |
|||
||
Teşekkürler. Vakumla mı yaparız demişlerdi yoksa klasik çekiç yöntemiyle mi? Boyasız yırtamam heralde dimi?
|
|||
![]() |
|||
||
Nasıl, anlamadım? Pasta cila yaptığım yer mi boyanmış gibi?
|
|||
![]() |
|||
||
Haklısında Berkay Bende Kaputun Ucunu Dokundurdum Halk Otobüsüne; Dedimki Kaskoyu Bozmayayım Götürdüğüm Usta Ne Fiyat Verdi Biliyormusun... 350 Lira Üstelik Kaputun Hepsi Boyanmıcak... Kaskodan Yaptırdım En Azında Serviste Oldu 500 Liradan Açmışlar Dosyayı Söz Konusu Kaportaya Gelince İnsanların İnsaf Duyguları O Dakika Ölüyor... |
|||
![]() |
|||
||
Yıllık kasko ücretin ne kadar usta? Ben aldığımda niyetlendim de, yaş + tek kapı araç + 06 plaka olunca aşırı yüksek bir rakam çıkmıştı.
|
|||
![]() |
|||
||
665 TL Ye Full Kasko Fiyatı Çıktı Bana Tabiki Benim Diğer Senelerden Hasarsızlık İndirimlerim Olmuştu..
|
|||
![]() |
|||
||
Muhteşem fiyat ya. Ben en uygun 1800TL gibi bir rakam verildi..
|
|||
![]() |
|||
korkmaz_2001 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2011 Konum: Esenler İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkmaz_2001
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Klasik çekiç yöntemi ile yaparız demişlerdi,önce düzeltip sonra pasta boya yapıp teslim ederiz demişlerdi.
İnsanın gözüne batınca içi rahatsız oluyor ama,senin burası yaptığın pastadan sonra çok göze batmıyor gibi sanki..
|
|||
Peugeot 206 X-Line 2004
|
|||
![]() |
|||
||
Oooo Naptın Sen Berkay Biliyormusun Bilmem Ama Aracına Biçilen Kasko Fiyatı T.C Kimlik Numarasından Ayarlanıyor Yani Geçmişte Hasarlarından Dolayı Yüksek Fiyat Verilmiş Olabilir...
Ama Yinede Çok Bu Kadar Fiyat Çıkması Çook Abartı Bide Kasko Şirketinin Kar Payı Çok Büyük Olsa Gerek... İstersen Sana Benim Yaptırdığım Yerden Bir Fiyat Alırım Aile Dostumuz Olduğu İçin En Güzel Fiyatı Verecektir. Bizim BLUETAZZ Mesut unda Kaskosunuda Yaptırdım... Daha Önce Kasko Yaptırdığı Şirket Çok Astronomik Bir Rakam Çıkarmıştı ... Yanlış Hatırlamıyorsam Senin Rakama Benzer Bişeyler Söylemişti... |
|||
![]() |
|||
muurrat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
||
evet fotoğraflarda öyle duruyo
|
|||
murat karagöz |
|||
![]() |
|||
||
Yok abi geçmişte hasar falan yok. Aracın tek kapı olması, yaşım ve 06 plaka olmasından dolayı artıyomuş.
|
|||
![]() |
|||
||
normaldede böle mi bende yapmayı düşünyrm araç beyaz belli olrmu
|
|||
murat karagöz |
|||
![]() |
|||
||
Çizik boyayı almışsa işe yaramaz. Benimkinde boyayı almamıştı.
|
|||
![]() |
|||
||
Dediğim Gibi Dilersen Alırız Fiyat ...
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |