![]() |
|
ne işe yarar.... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2011 Saat 20:18 |
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
galiba orjınal oldugunu kanıtlıyor kazasız hesabı
![]() |
||
![]() |
||
|
matah bır ozellıgı oldugunu dusunmuyorum. belkı oraları ustunde yuk oldugu ıcın cabuk boyaları asınmasın dıye olabılır... |
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
bende anlamadım aklıma takıldı
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
|
Üzerine binen döşemenin kaymasını engelliyor. Ve de döşemenin ileri geri sallanarak boyayı zedelemesini engeller.
|
||
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
||
![]() |
||
|
hemfıkır kardesım
![]() |
||
![]() |
||
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
|
Mesajını sonradan gördüm ![]() ![]() |
||
Kemanyak Kisses You
||
![]() |
||
|
Ben de resimdeki arkadaşın elinde tuttuğu şeyi merak ettim
![]() ![]() |
||
Kemanyak Kisses You
||
![]() |
||
|
acıkcası bende o "zımbırtıya" takıldım soyle durdum bıraz dusundum ama hıcbırseye benzetemedım yaa :)) arac konyadan bır 308 resmı :)))))
|
||
![]() |
||
|
Tahminim stepnenin bu alet vasıtasıyla indiriliyor olması :-))) Ama mekanizmasını mutlaka görmem lazım belki 206 ya da uyarlarım bu zımbırtıyı
![]() |
||
Kemanyak Kisses You
||
![]() |
||
|
olmaaaaaaaaazzzzzzzz
![]() ![]() senınkı gıbı dıstan degıl
![]() ama arac SW olsaydı haklı olabılırdın. cunku swlerde de halatlı bır mekanızma var sepetı ındırmek ıcın. ama o da boyle bırsey degıl yıne :)))))) Düzenleyen CeCoLi - 28 Mayıs 2011 Saat 21:37 |
||
![]() |
||
|
Bulmam lazım o zaman bir 308 :-))) Kafayı yedirir bu bana ![]() |
||
Kemanyak Kisses You
||
![]() |
||
|
araba clio demek döşeme için... bişey daha öğrenmiş olduk...
![]() ![]() ![]() Düzenleyen Onur - 28 Mayıs 2011 Saat 22:31 |
||
|
||
![]() |
||
|
hadı bee bende 308 e benzetmıstım :))))))
stepne alttansa pekı ortadakı cukurluk neyın nesı??? hem solda stepnenın ıcıne konan plastıkte orada gorunuyor???
|
||
![]() |
||
|
ordaki çukurluk kriko için o soldaki plastik oraya konuyor stepne spet altta 206 daki gibi
|
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
Kemanyak Kisses You
||
![]() |
||
Selim Engin EREN ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Aralık - 1971 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2010 Konum: k.çekmece.ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Selim Engin EREN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sika yapı kimyasallarırın buna benzer bi ürünü vardı,uygulandığı yere 6 kat daha fazla drenç sağlayan,bina güçlendirmelerinde kullanılan,bi an o geldi aklıma:)
|
||
peugeot205gtı1.9 amarıcan met. mavi.benzin
|
||
![]() |
||
|
Bagaj su aldı heralde balık tutuyo olabilir. |
||
![]() |
||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |