![]() |
|
ne işe yarar.... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2011 Saat 20:18 |
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
galiba orjınal oldugunu kanıtlıyor kazasız hesabı
![]() |
||
![]() |
||
|
matah bır ozellıgı oldugunu dusunmuyorum. belkı oraları ustunde yuk oldugu ıcın cabuk boyaları asınmasın dıye olabılır... |
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
bende anlamadım aklıma takıldı
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
|
Üzerine binen döşemenin kaymasını engelliyor. Ve de döşemenin ileri geri sallanarak boyayı zedelemesini engeller.
|
||
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
||
![]() |
||
|
hemfıkır kardesım
![]() |
||
![]() |
||
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
|
Mesajını sonradan gördüm ![]() ![]() |
||
Kemanyak Kisses You
||
![]() |
||
|
Ben de resimdeki arkadaşın elinde tuttuğu şeyi merak ettim
![]() ![]() |
||
Kemanyak Kisses You
||
![]() |
||
|
acıkcası bende o "zımbırtıya" takıldım soyle durdum bıraz dusundum ama hıcbırseye benzetemedım yaa :)) arac konyadan bır 308 resmı :)))))
|
||
![]() |
||
|
Tahminim stepnenin bu alet vasıtasıyla indiriliyor olması :-))) Ama mekanizmasını mutlaka görmem lazım belki 206 ya da uyarlarım bu zımbırtıyı
![]() |
||
Kemanyak Kisses You
||
![]() |
||
|
olmaaaaaaaaazzzzzzzz
![]() ![]() senınkı gıbı dıstan degıl
![]() ama arac SW olsaydı haklı olabılırdın. cunku swlerde de halatlı bır mekanızma var sepetı ındırmek ıcın. ama o da boyle bırsey degıl yıne :)))))) Düzenleyen CeCoLi - 28 Mayıs 2011 Saat 21:37 |
||
![]() |
||
|
Bulmam lazım o zaman bir 308 :-))) Kafayı yedirir bu bana ![]() |
||
Kemanyak Kisses You
||
![]() |
||
|
araba clio demek döşeme için... bişey daha öğrenmiş olduk...
![]() ![]() ![]() Düzenleyen Onur - 28 Mayıs 2011 Saat 22:31 |
||
|
||
![]() |
||
|
hadı bee bende 308 e benzetmıstım :))))))
stepne alttansa pekı ortadakı cukurluk neyın nesı??? hem solda stepnenın ıcıne konan plastıkte orada gorunuyor???
|
||
![]() |
||
|
ordaki çukurluk kriko için o soldaki plastik oraya konuyor stepne spet altta 206 daki gibi
|
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
Kemanyak Kisses You
||
![]() |
||
Selim Engin EREN ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Aralık - 1971 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2010 Konum: k.çekmece.ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Selim Engin EREN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sika yapı kimyasallarırın buna benzer bi ürünü vardı,uygulandığı yere 6 kat daha fazla drenç sağlayan,bina güçlendirmelerinde kullanılan,bi an o geldi aklıma:)
|
||
peugeot205gtı1.9 amarıcan met. mavi.benzin
|
||
![]() |
||
|
Bagaj su aldı heralde balık tutuyo olabilir. |
||
![]() |
||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |