![]() |
|
206 xs arıza lambası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2011 Saat 19:34 |
|||
arkadaslar bugun yolda gıderken arıza lambası yandı sondurmeye gıttım
1-gaz kelebegı potansiyometre isleri 2-rölanti regülasyon adım adım motoru bu arazıları verdı sıldırdım servıs dedıkı arıza verılen yerlerı temızlerız gecer zaten gecıcı arıza dedı bılgısı olan var mı...
|
||||
![]() |
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
lpg dekı rolantı duzenın nasıl?
rolantıyı tutamama, dusurme veya stop etme yapıyormu???
|
||||
![]() |
||||
|||
2 gundur rolentide cok az da olsa oynama var... cecoli bildigin gibi arabamda sirkeleme hala devam edıyor bujılerı orjınal yaptık ama aynen devam.gecen tupcu rolenti motoruna tornavida arkası ile 2 kere vurdu düzeldi 1 dakka sonra gene ayarı kactı...
|
||||
![]() |
||||
|||
demekkı olay bujıde degılmıs. daha once soylemıstım sanıyorum o bujının oyle bır fark yaratmasını pek beklemem sahsen...
|
||||
![]() |
||||
|||
simdi bize bi rölanti motoru gözuktu heralde temızlense dedım dedlıer sonra ayarı hepten kacar dedıler:S dogrumu yoksa para kazanmak için mi diyorlar
|
||||
![]() |
||||
|||
gecenlerde babamın arabada ıstemeden rolantı motorunun ucu yerınden cıktı. ama kafayı calıstırarak eskısı gıbı topladım yerıne oturtturdum. ve calısmasına devam edıyor.
temızlenmesınde fayda var. orjınal olanı her zaman guzeldır... takacakları yan sanayı olma ıhtımalı yuksek. degıstırırsende sakın eskını atayım deme. koy bagaja
|
||||
![]() |
||||
|||
tamam dediklerini aklıma yazdım... ama temizleme isini haziran 10 gibi yaparım artık sınavlar basladı final haftası artık :))))
|
||||
![]() |
||||
|||
uygun bır zamanda baktırırsın ıste
|
||||
![]() |
||||
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|||
bu rolanti motoru 206 1.6 16v lerde nerde
|
||||
![]() |
||||
Melih ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
|||
benim 206 ariza lambasi yakti rolenti motoru dedi usta degisecek arac rolentideyken gaza dokundugumda devir dusup ondan sonra cikmaya basliyor bazende motor sicakken rolenti 12 13 duruyor temizletsek duzelirmi acaba cikmasina 150 yansanayi 200 orjnaline 350 dediler ariza lambasi bazen yaniyor sonra kendi kendine sonnuyor
|
||||
![]() |
||||
|||
ben temızletmekten yanayım o kadar para vermek bana cok dokunur once temızlemekle sansımı denemek istiyorum bence sende bi temizlet
|
||||
![]() |
||||
Melih ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
|||
ben onu ustaya soyledim temizlesek falan diye yine yapar dedi gerci benim usta yetkili servisten ayrilmis hemen degistirelim diyor banada cok geldi temizeticem
|
||||
![]() |
||||
|||
Cem bey, konu rölantiden açılmışken sorayım; kırmızı ışıkta durduğumda araka kendi kendine gaz vermeye devam ediyor 20 den aşağıya nazlanarak iniyor. Bu da mı rölanti motorundandır ve temizlenince düzelir mi? Bir de rölanti motorlarımız aynıdır muhtemelen, rölanti motorundan ise ve temizleme ile düzelmezse rölanti motorunun fiyatı hakkında bilgin var mı?
Düzenleyen badires - 30 Mayıs 2011 Saat 09:44 |
||||
![]() |
||||
|||
senın gaz kelebegın elektrıklı olması lazım. bıldıgım kadarıyla rolantı valfı yok onlarda...
|
||||
![]() |
||||
|||
servıslerde en ufak bır problemde parcayı hemen degıstırıyorlar. bence komple gaz kelebegı vs bır bakım yaptır
|
||||
![]() |
||||
|||
sayın abıcım benım motorum ımzamda gorecegınız uzere 1.8 16V... sızdekı 1.6 8V motorların rolantı valflerın degısık olabılıyor.
fakat soyledıgınız durum rolantı sıstemındekı problemden dolayı olur. pekı benzındede aynı seyı yapıyormu?
gaz kelebegı, rolantı valfı vs bakım durumu nasıl??? yakın sure ıcınde temızlık yaptırdınız mı?
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |