![]() |
|
206 far karartma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emrnl ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Ağustos - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2011 Saat 01:16 |
arkadaşlar 206 aracıma far karartma uygulaması yapmak istiyorum ama bi sorun var camlarım şeffaf değil buzlu cam yaparsam nasıl durur yapanlar varmı? teşekkürler
|
|
206 colorline 2001
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yapanlar var ama şeffafar gibi durmuyor tabi
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bencede seffaf olsaydı güzel olurdu tabi tercih senin.. bu arada fennide sıkıntı yaşamazmısın far karartmada?
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
şeffaflara nasıl yapıyorz arkadaslar bılen varmı
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
farlarımızı boyacıların kurtma makineleri ile farın üzerinde gezdirerek açabiliyoruz.. sonra alkolsuz bir sıvı detarjan vb yıkayaraak kirin gitmesini saglıyoruz..
daha sonra kurutup mumkunse kapalı boyacı fırınında boyamalıyızki toz kapmamalı..
sonrada güzel bir akvaryum silikonuyla tekrar kapatıyoruz kısaca böyle
|
|
![]() |
|
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
nasil yapilir bolumunu ziyaret ederseniz aradiginiz cogu seyi bulabilirsiniz
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
arkadaşlar bende 106 war sonar marka angelim war ve bu karartma olayını ben ona yapabilirmiyim yoksa mındarmı olur...
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
şeffaf olmayanlarada guzel oluyor ben yaptım ve gayette guzel oldu hıc bı sıkıntıda yasamadım bu zamana kadar resımde bu
![]() Düzenleyen Muhammet ÇAKIR - 28 Mayıs 2011 Saat 17:35 |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
bende heveslendim valla muane bişey dedi mi? sinyaller nasıl yakıldığında gözüküyo mu?
Düzenleyen kankam_743 - 30 Mayıs 2011 Saat 04:58 |
|
![]() |
|
fenni muayene istasyonunda çalışan arkadaşım sıkıntı olmadığını ve muayeneden geçebileceğini söyledi bilginize.. bursada sordum 80 tl ye yapıyorlar.
|
|
![]() |
|
emrnl ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Ağustos - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
çok teşekkürler arkadaşlar fazlasıyla aydınlatıcı oldu
|
|
206 colorline 2001
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
eli bu tür işlere yatkın olanlarda yapabilir arkadaşlar
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
escape82 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
izmirde far karartma işlemi yapan usta varmı varsa yardımcı olursa sevnirimm
|
|
![]() |
|
axi206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
taha dıye bır arkadas yapıyor.benım arabanın farlarını kararttı ıstersen tel nosunu atayım benım arabanın farları karartılmıs hali ![]() Uploaded with ImageShack.us Düzenleyen axi206 - 31 Mayıs 2011 Saat 08:37 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |