![]() |
|
307 Triptonik vites geçiş göstergesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
trdevils ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2011 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2011 Saat 21:41 |
Öncelikle herkese merhaba . Ben 2002 model 307 XT triptonik vites bir araç aldım ve baya memnununm ancak bazı sıkıntılarım var, gerçi arkadaşın biri bu konuyu değişik bir sebepten açmış ama beni mazur görün . Aracımın vites geçiş göstergesi sabit P harginde duruyor servis bilgisaya bağladığında vites geçişlerini bilgisayar ekranında gördüklerini ancak aracın ekranında neden göremediklerini anlamadıkları ve 7/8 parçayı değiştirerek bunu çözeceklerini söylediler ve bende güvenip bırakamadım. Bu konuyla ilgili bana ankarada önerebileceğiniz bir yer varmı ve birde aracıma Hız sabitleyici taktırmak istiyorum bazı arkadaşlar taktışmış ve memnun kalmışlar yine ank. da bana önerebileceğiniz bir yer olursa sevenirim.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ankaralı arkadaşlardan duyduğum kadarı ile göral adında bir yetkili servisten bahsediyorlardı memnun kalıyorlardı
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |