![]() |
|
2 arıza bilgisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
e_volkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2011 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2011 Saat 12:06 |
|
206 gti 2001 model araç almayı düşünüyorum araç da 2 sorun buldum 1. tanesi klima kompresörü arızalı bunun fiyatı nedir? ve kolay değişen bulunan bir parça mı ? diğeride aracın sağ torpido gögüs üzerinde 10 cm çatlak var çok kötü duruyor bunun onarımı yapılabilir mi ?
araç için 11250 deniliyor ... bu arızalar giderilmesi kolaysa aracı düşünüyorum
|
||
![]() |
||
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Çıkma bir klima kompresörü bulman mümkün ucuz yollu Çıkmacı Efe ye sorabilirsin. Göğüs konusunda tam olarak yerini söyleyebilirsen yardımcı olurum. Yolcu hava yastığı üzerinde yastık kolay açılsın diye inceltilmiş kısımdan bahsediyorsan komple değişmesi gerekiyor. Tamiri mümkün değil ve alelade tamirle sırıtacak bir nokta. Komple gögüste ise boşuna uğraşırsın bildiğim kadarıyla o da mümkün değil.
|
||
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
kompresorun cıkması 300 tl cıvarında olsa gerek. bakımı sunu bunu 500 dıye dusun.
torpıtodakı catlak aırbagın catlagıysa buyuk sıkıntı...
|
||
![]() |
||
e_volkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2011 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
büyük ihtimalle airbag çatlağı ondan soğudum zaten bir 206 bulamadım kafama göre
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
|
Airbag açılmamışsa çatlak sıkıntı olmaz :-))) Genellikle arabaya binerken göğüsten tutunarak binen amcalar teyzeler ve çocuklar sebebiyle oluyor.
|
||
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
||
![]() |
||
|
kötü görünüyor ama
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
teşekkürler haklısın kardeşim
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
206 ların çoğunda var airbag izinden çatlıyor sebebide önde oturan kişinin dizini oraya dayaması sonucu olyor. hava yastığı rahat açılsın diye orası zayıflatıldığı için diz çarpınca kırılıyor. eğer seni rahatsız ediyorsa kapak airbag ile beraber satılıyor 600 den aşağı olmadığını biliyorum. ama bide şöyle düşün okadar masraf yapıp kapağı değiştircen sonra biri gelcek dizini çarpcak yine kırılcak bence öyle kalsın hiç uğraşma. |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
anil307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
|
komple gögüs kaplatman gereklii ve işi iyi bilen birine yaptırtt bizde toyota avensıs var kaplattık klima halatını kopartmıslar sadece sabit olarak gogusten hava ufluyor yagmurlu havalarda cama veremiyorum buğu oluyor yani kısacası iyi bilen birine yaptırt yapılırken başında dur özellikle renk tutmasına dikkatt et 1 ton bile açık veya koyu oldugunda satarken alıcak kişi huylanıyorr araçtan
Düzenleyen anil307 - 27 Mayıs 2011 Saat 13:30 |
||
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)
|
||
![]() |
||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|
dostum yolcu hava yastıgı ve veya kapagı internette var ikinciel cıkma cokta güzel zaten gtinin içi siyah torpido yani kolay buluncak bişey.. BURDAN SÖYLÜYORUM 250 350 liraya temin ediliyor. tamirsiz sorunsuz cıkma..
sakın kaplatma!! sakın oto king oto zenit vb yerlerede tamirini yaptırtma.. yapıyoruz boyuyoruz sen karışma hallediyoruz diyorlar.. ama anlatsınlar benim külahıma!!
bence efeye sorsan, oda mutlaka sana yardımcı olacaktır. Düzenleyen dinoco - 27 Mayıs 2011 Saat 20:53 |
||
![]() |
||
|
bende katılıyorum... zaten orası sokuluyor olması lazım. cıkmasını takarsın olur bıter
|
||
![]() |
||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|
sökülüyor Cem ustacım.. ama üzülerek ve malesef benim arabamın içi bejmi grimi öle bi renk.. siyah değil oyuzden bulamıyorum yoksa alıcam dolu boş farketmez yolcu tarafını..
Düzenleyen dinoco - 27 Mayıs 2011 Saat 21:11 |
||
![]() |
||
|
tamam senın aracın xt oldugundan dolayı ıcı grı renk ıste :((( zor bulunur. cogu sıyah cunku...
|
||
![]() |
||
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
bence 2001 model 206 gti o fiyata sıkıntılıdır
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
hımm haklı olabılırsın. ben 206 lar konusunda cok detaylı bılgım yok. ben 2004 bır xt bakmıstım. ıcı grıydı. ama sunroof varmıydı hatırlamıyorum... |
||
![]() |
||
emrnl ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Ağustos - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
|
benimde gri renkte ama şaşmazdaki hurdacılarda fazlasıyla gri renk vardı.çok sorun olacağını sanmıyorum
|
||
206 colorline 2001
|
||
![]() |
||
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
|
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |