![]() |
|
Magic's 206 RC |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2011 Saat 22:13 |
internette 206 rc buldum kazalı camurluk yok tampon farlar yok motorda ve hava yastıklarında hiç bir sey yok arac 2005 model 90 bınde sıyah sizce 206 xs mi satıp almalıyım :)
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fiyatına bakar. Kafana yatıyorsa alınır. RC bu boru değil. :)
|
|
![]() |
|
fiyatıne 15.750 diyor masrafıda gorundugu kadarı ile en fazla 500-600
|
|
![]() |
|
Resim Yokmu Görebileceğimiz Yada Link
|
|
![]() |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
500-600 tl masrafla 2005 model rc 15,750 pek sanmıyorum hatta hiç sanmıyorum
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
cumurluk cıkma 80 tl
tampon cıkma 300 tl farlar cıkma 150 tl boya camurluk ve tampon 200 benim gordugum masrafı bu baska gorunurde yok yarın arıyacagım ıste adamı
|
|
![]() |
|
anil307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
araç gorundugu gıbıyse cok ıyı 1000 lıraya toplarsın en asagı oda aracın baska kaza degısenı varmıymıs araç diri duruyorr ama fiyatı kırdırman lazımm benden demesı
|
|
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)
|
|
![]() |
|
ya arabayı 14.500 alırsam 1 de masraf yaparım kolay ıs oda ama iste adamı bı arayıp sormak lazım neyı var neyı yok bıde arabamı hemen satabilecek mıyım olmadı adama takas teklıfı edecegım:)))
|
|
![]() |
|
Araçta Eğer Ciddi Söylemediği Hasar Yoksa Tavsiye Edebilirim Yalnız Dikkat Etmen Başka Bir Durum var Aracın Pert Kaydının Olup Olmaması
![]() |
|
![]() |
|
vallaha yarın adamı arıyacagım okey derse araba temızse ıste arabamı ısteyenler vardı onlarla konusuyorum arabayı verıp gelecegım ıst dakı arkadaslarım almaya gıderse bı yardım eder dı mı forum :)))
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
1 liraya falan toplanmaz o arac
|
|
![]() |
|
neden toplanmıyor neyı var kı:(((
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
o kadar az masrafı olan rc o fiyata kmse vermez önceden kazalı arac olabılir
|
|
![]() |
|
adamla simdi konuştum pert kaydı yok satışa hazır dyo.
yanımdaki arkadasımda talip oldu araca :) arkadas paylaşınca gördük hemen aradık.arkadas alacak heralde eve gitti şimdi birazdan gelir yanıma :) her an bu arac için istanbula gidebilirz :)
|
|
![]() |
|
yarın bellı olacak arıyacagım neyı oldugunuda yazarım zaten kotu ise gırmem :)))
|
|
![]() |
|
biz pazarlık ettik yarın bu aracı görmye gidiyoruz :)
|
|
![]() |
|
pert kaydı olmayabılır ama önceden kaza yapms olabılır tavanda boya varmymş
|
|
![]() |
|
araç sağlammış ya şimdi emniyetten soruşturmasını yapıyoruz.
|
|
![]() |
|
emniyette cıkmayabılır adama sorsaydınız evveliyatında kazası varmı dye
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |