![]() |
|
Hangi İstasyon |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2011 Saat 21:29 |
|
Aracı aldığım arkadaş şimdiye kadar hep opetten almış mazotu ve banada opetten şaşma dedi sizlerin önerisi ne olur istasyon konusunda tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim...
|
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
shell den şaşma arkadaşım |
||
![]() |
||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Akılı KEL den yakıtı SHELL den:))
|
||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
||
|
Bende Shell Tavsiye Ederim Ama Şimdi Hızla Yayılan Yeni Bir Akaryakıt İstasyonu Olan FULL Petrolde Gayet Cazip Ve Kaliteli Akaryakıt Bulmak Mümkün... Üstelik Haftanın 7 Günü Hergün % 7 İndirimli Satıyor. Pazar Günleride Ekstra % 7 + 2 İndirimli Hizmiet Veriyor.
|
||
![]() |
||
|
Sırf yıkaması var diye BP'den alıyorum ama önerim kesinlikle Shell. V-Power dizel yakıtı çok iyi, babamın dizel aracında kullanıyorum. Ayrıca bir de GTL katkılı olan mazotu var. Arada ondan da alabilirsin.
|
||
![]() |
||
azdek ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: Afyon&Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
|
Opet
|
||
Soner Hoca
2005 307 1.4 Benzin 16V 5K, |
||
![]() |
||
|
shell herkese yeter
|
||
![]() |
||
anil307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
|
shell-opett
|
||
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)
|
||
![]() |
||
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
|
ya bu shellerin çoğunda gaz yok
|
||
![]() |
||
|
Yaşamakta olduğunuz şehirden kaynaklı bir durum olabilir bu. Çünkü Anlara'da LPG si olmayan Shell 1 yada 2 yerde görmüşümdür. Onlarda koymadıysa tabiki sonradan. ![]() |
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
Shell kardeşim
|
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
![]() |
||
|
daha önceki aracımdada shellden alıyordum yakıtımı ayrıca şunu sormak istiyorum sıfır araç alırken niçin beyiler belirli istasyonları öneriyor mesele benim arkadaşıma peugeot bayisi aracı alırken opetten başka yerden alma demiş ayrıca bazı yerlerde shelli önerirlerken şunu belirtiyorlar aracın motorunun normalden biraz daha fazla ses yapmaya başladığını söyleyenler var bunun ilgili bilginiz varmı???
|
||
![]() |
||
|
Ona Bakarsanız Peugeot TOTAL Akaryakıtını Öneriyor...
![]() |
||
![]() |
||
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
|
Bu istasyonlar %9 hatta okuduğum kadarıyla %25 e varan indirimler yapabiliyorlarsa,bunlar ne kadar kar elde ediyorlar bu işten anlamadım doğrusu.Demekki istediklerin de pompa fiyatları daha makul seviyelere inebilir.
|
||
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
||
![]() |
||
|
vallahi monur bunu bende çok düşündüm....hatta 2 kez felan yakıtta aldım..ama neden böyle olduğu çıktı ortaya ..haberlerde felanda izledim .. etil alkolmu ne katıolarmış yakıta.uçuçu bi maddemi ne unuttum şimdi.. o yüzden piyasayı allak bullak etti... şimdi bu durum biraz iyi tarafı diğer benzin istasyonlarınında rekabete girip fiyat indirmesi...kötü durumuda inşallah diğer firmalarda bu ucucu maddeden karıuştırmazlar yakıtların içine.... ama araca zarar veriyormu vermiyormu orasıda tartışılır bir konu..
![]() |
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
Shell
|
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
![]() |
||
celllat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
|
shell tabii ki denemeden bilemezsin ben denedim de biliyorum :)
|
||
2003 206 1.4 xt 8v manuel-benzin-shell-142.km-gri renk
|
||
![]() |
||
emrnl ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Ağustos - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
|
bence de shell bide aldığım istasyonda dış yıkama ücretsiz.tadından yenmiyo meret:)
|
||
206 colorline 2001
|
||
![]() |
||
anonymoouus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2011 Konum: BATIKENT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anonymoouus
|
Total Excellium + Teb Total Card (%5 İndirim) + Total Club Card (Para Puan)
|
||
2005 Peugeot 206
1.4 HDİ X-LİNE BEYAZ A RH + |
||
![]() |
||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
|
BP'den alıyorum ben hep bu zamana kadar benzin, LPG ve mazotta hiç sıkıntı yaşamadım genel de de merterdeki BP'den alıyorum
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |