![]() |
|
blaupunkt kodları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2011 Saat 12:13 |
Arkadaşlar yaşadığım onca sıkıntılı saatten sonra teybimi çalıştırmayı başardım
![]() ![]() Kargoyu aldıktan sonra durumun farkına varan bendeniz konuyla alakalı uzun bir araştırma yaptım ve birçok siteyi inceledim. Sonunda bir site buldum ve sagolsunlar yardımcı olup Peugeot servisinin 50 tl istediği işi bedava yaptılar. Bir sevinçle arabama binip yeni teybimi takan ben aynı sorunun aldığım teypte de olduğunu gördüm
![]() ![]() ![]() Düzenleyen AlbaYDemircaN - 26 Temmuz 2011 Saat 15:59 |
|
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel çalışma emeğine sağlık.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler guzel paylasım ve yardımlaşma :)
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
güzel paylaşım teşekkürler
|
|
![]() |
|
anil307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
emegıne saglık
|
|
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)
|
|
![]() |
|
temmuzz_3 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı temmuzz_3
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
adaş bana bi yardımcı olurmusun ya beceremedim bu işi ben ? BP li kodları sana versem bana code yi bulabilirmisin ?
|
|
![]() |
|
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
paylaşım için teşekkürler...
|
|
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
|
![]() |
|
ramos35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
paylaşım için teşekürler gerçekten harika ..
yalnız baktım ordaki pejo balupunk lar seri kodları bp ile başlıyor oysa benim n2 ile baslayan bir kod yazıyor ustunde.. yanlış yere mi bakıyorum cok ozur dılerım..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |