![]() |
|
Airbag lambası ( yapıldı ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2011 Saat 00:01 |
|
arkadaşlar bugun ilk defa araçta airbag lambası yandı ve hiç sönmedi halada yanıyor. koltuk altındaki söketlerle biraz oynadım ama uyarı lambası hala sönmedi. neyapmalıyım?
|
||
![]() |
||
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sarj dınamosu konjektoru kronık sorun degıstır derım duzelecektır
|
||
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
||
![]() |
||
|
maliyetli bişeymidir o?
|
||
![]() |
||
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
|
yok ya 20-30 arası besy olması lazım eletrıkcıye gıt sarj dınamosunda bır parca bsı lara gıden akımı ayarlıyor bazen fazla yada eksık gonderdıgı zaman voltajı bsı lar ana bsı uyarıp gonderıp arıza uyarısı verıyoryakında abs fault aırbag pesenger vb bırcok uyarı verecektır ınsalah odur buyuk ıhtımalle
|
||
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
||
![]() |
||
anil307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
|
benım aracımdada yanıyordu aırbag acıp kapatma yerı var anahtarla , el frenının arkasında onu cevırınce aırbag aktıf hale gelıyor ve ısık sonuyor acaba senınkındede varmı bılmıyorum ama varsada belkı senden habersız oynanmıs olabılır
|
||
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)
|
||
![]() |
||
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
|
|
||
![]() |
||
anil307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
|
ozur dılerım =)
|
||
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)
|
||
![]() |
||
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
|
|
||
![]() |
||
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
|
acaba sigortadan kaynaklanan bişey olabilir mi ?
|
||
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
||
![]() |
||
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
|
Mantıklı geliyor,benim de Airbag lambası arasıra yanıp sönüyor geçen cihaza bağlandığın da şarj ile ilgili bir hata almıştık ama şuan tam da hatırlamıyorum.
|
||
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
||
![]() |
||
burakdmr ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: SİNOP/SAMSUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
|
bende de var aynı sorun.. Bir yanıyor bir sönüyor ama son zamanlarda hep yanıyor.. Ama uyarı yazısı ya da sesi çıkmıyor sadece yanıyor..
bir de şöyle bir gariplik hiseettim uzun farlara alınca bi gecikme oluyor sonra yanıyor ya da parkları yakmak istedğimde kadran ışıkları geç yanıyor gibi sorunlarım var.. Acaba neden :S:S
|
||
2008 Peugeot Comfort 1.6 HDİ 90 Hp
|
||
![]() |
||
|
anahtarı açıp kapadım ışık hala yanıyor. olmazsa bilgisayara bağlatıcam bakalım ne olucak
|
||
![]() |
||
burakdmr ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: SİNOP/SAMSUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
|
sönmez o sönmez :).. peki sende de bendeki gibi mesela atıyorum 500 km bir uzun yola çıktım bir yanıyor 50km sonra bir sönüyor 100km gidiyorum.. sonra yine yanıyor vsvsvs böyle gidiyordu. Ama en son yanık kaldı dönmeye de niyeti yok :)
|
||
2008 Peugeot Comfort 1.6 HDİ 90 Hp
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
500-600 arası bır masraf cıkabılır com2000 ıse ama sanmıyorum
|
||
|
||
![]() |
||
|
yani buzmana kadar hiç olmadı böyle bişey arkadaşlar araca bindim koltuğu ayarladım yukarı aşağı çıkartma kolu var ya ondan sonra aracı çalıştırdım lamba yandı. ben büyük olasılıkla koltuk altı diye tahmin ediyorum fakat oraları kurcaladım ışık sönmedi.
|
||
![]() |
||
|
en guzelı pc ye baglatmak belkıde soket gırıslerınde bır sıkıntı olabılır
|
||
|
||
![]() |
||
|
Bilgisayarlı Arıza Tespitine Baktırmanı Tavsiye Ederim... Fakat Ciddi Bir Problem Yok Gibime Geliyor.. Benim Xenonlarda Şasedeki Problemden Yanıyordu... Elektrikçiye Götürdüm Şase Yerini Değiştirdi Sorun Kalmadı. |
||
![]() |
||
|
Bu şase olayları dikkatimi çekti beni sağ arka stopta da sron var gibime geliyor diğerlerine göre daha sönük ve bazen sağ sinyal de hızlanıyor ve sağa doğru döndüğümde. Ayrıca sinyalden sonra bazen aırbeg yandığını gördüm acilen baktırayım bi daha elektrikçi soketten dedi tam oturmamış felan dedi oturttu ama hala kuşkuluyum.
|
||
![]() |
||
|
arkadaşlar şimdi servisten geldim aracı pcye bağladı. daha sonra airbag açma kapama anahtarı ve yolcu airbagte arıza veriyo dedi. hatayı pc den sildiksorun düzelmedi. yarın getir yeniden bakıcam dedi anlamadım gitti. iki lambada yanıyor. hatta koltuk altındaki soketleri sprayledik yinede olmadı. pc hata vermedi daha sonrada. ama sorun hala devam ediyor
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |