![]() |
|
Yetkili Servis ... Bursa Nilkar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
azdek ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: Afyon&Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2011 Saat 21:18 |
Arkadaşlar 307 imi ağır bakıma soktum sonunda yetkili serviste Bursa Nilkara öyle korktuğum gibi de hesap gelmedi çok şükür yüzde 20 işçilik ve yedek parça indirimine denk geldik birde daimi müşterisiyim iyi bir pazarlık 800 tl ye 5 taksit çıktık. Yetkili servislere pahalı diyenler için yazıyorum özelde iki ustaya götürdüm parça fiyatına sadece 800 çektiler işçilik 200 istedi en az isteyen araca yapılanlar: Triger kayışı Devirdaim vsAğır bakım II (Yağ antifiriz buji tüm filtreler)
Alternatör ve parçaları
Sağ sol rotlar (uzun olanları ucunda bilye gibi birşey var)
Rot balans ayarı
Arka silecek ve yedek bir tane daha
Yangın tüpü
Motor Temizliği ve koruma
Rölantide bir sorun vardı oda sente birşey dediler unuttum:))
Sağ ön çamurluğa ufak çizik vardı rutüş yapıldı..
Frenler ve balatalar kontrol edildi devam dediler vs. vs. vs.
|
|
Soner Hoca
2005 307 1.4 Benzin 16V 5K, |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gayet Uygun Gibime Geldi...
Hayırlı Olsun Abicim Gözün Aydın |
|
![]() |
|
azdek ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: Afyon&Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
|
|
Soner Hoca
|
![]() |
|
Bende 14 Mayısta Bütün Ağır Bakımını Yaptırdım Aklına Ne Geliyorsa Araç Şu Anda Cıncık Maşallah :)
|
|
![]() |
|
Aynen Albayım benim makinede süper oldu meğerse kediymiş aslan oldu tamamen işin güzel tarafı çalışmasını beğenmedikleri için iki güne yakın serviste kaldı araç heryerini kurcaladılar sorunu bulabilmek için değişen her parçasını değiştiler tek kuruş alamadılar birde iç dış kuaförü motor yıkama koruma hediye açıp açıp bakası geliyor insanın :)))))))))))
|
|
Soner Hoca
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı olsun kardeşim
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
hayırlı uğurlu olsun. sadece triger ve devirdaim ne kadar faturada? +işçilik?
|
|
![]() |
|
trtolgi ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
valla bedava bence.ben sanceliğe gidiyodum birde nilkarı bi deneyeyim.tesekkürler
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
arkadaşlar yılda bir kaç kez %30 ve %25 indirimler oluyor 4 yaş büyük araçlar için takip etmek lazım.
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
hayırlı olsun güle güle kullan.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
[QUOTE=azdek]
Arkadaşlar 307 imi ağır bakıma soktum sonunda yetkili serviste Bursa Nilkara öyle korktuğum gibi de hesap gelmedi çok şükür yüzde 20 işçilik ve yedek parça indirimine denk geldik birde daimi müşterisiyim iyi bir pazarlık 800 tl ye 5 taksit çıktık. Yetkili servislere pahalı diyenler için yazıyorum özelde iki ustaya götürdüm parça fiyatına sadece 800 çektiler işçilik 200 istedi en az isteyen araca yapılanlar: Triger kayışı Devirdaim vsAğır bakım II (Yağ antifiriz buji tüm filtreler)
Alternatör ve parçaları
Sağ sol rotlar (uzun olanları ucunda bilye gibi birşey var)
Rot balans ayarı
Arka silecek ve yedek bir tane daha
Yangın tüpü
Motor Temizliği ve koruma
Rölantide bir sorun vardı oda sente birşey dediler unuttum:))
Sağ ön çamurluğa ufak çizik vardı rutüş yapıldı..
Frenler ve balatalar kontrol edildi devam dediler vs. vs. vs.
Ustalar 800 tl parça fiyatına çok çekmişler bu parçalar orjinal olarak toplam balatalar hariç 350-400 tl yi geçmez
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
ŞAHİN PEUGEOT yine yaptı yapacağını Allah nazardan saklasın hiç bozmasın maşallah.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Toprağım 350 demişlerdi fatura Bursada kalmış ama onada biraz indirttiydim.
|
|
Soner Hoca
|
![]() |
|
|
|
Soner Hoca
|
![]() |
|
|
|
Soner Hoca
|
![]() |
|
|
|
Soner Hoca
|
![]() |
|
|
|
Soner Hoca
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |