![]() |
|
Pejo 206 torsiyon ayarı nasıl yapılır |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fahrikem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2010 Konum: KÜTAHYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2011 Saat 08:12 |
Pejo 206 aracım bende önceki sahibi arkayı kaldırmış torsiyondan ve torsiyon düşürmek istiyorum.Kütahyada haftasonu sanayide usta aradım ustalardan biri bu işin yapılması için arka dingilin torsiyon milinin çıkarılması gerektiğini toralık işler olduğudan bahsetti bu iş bu kadar zor mu arkadaşlar daha önce yaptıran arkadaşlar var ise tam olarak ne yapılıyor ben sadece tekerlekler söküldükten sonra torsiyondan basit bir ayar yapılarak düşürüldüğünü sanıyordum.
Düzenleyen AlbayDemircan - 25 Mayıs 2011 Saat 20:48 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sanıyorum kı usta bılyaları bozuk olabılecegını dusundu. aksamlar saglam olduktan sonra ındırmesı kolay. kolları sokmeye gerek yokkı zaten...
|
|
![]() |
|
fahrikem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2010 Konum: KÜTAHYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
100 Tl ye torsiyonu düşüttürdüm heralde bu fiyat normaldir
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
100 tl ye ne yapıldıgınıda anlatta bılelım :))
|
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Ben 80 tl ye hem yaya taktırdım hem torsıon dusurttum :)) ıslem de cok basıttı :) tekerlerı cıkarttı kolalrı soktu dıslerı kaydırdı gerı topladı 15 dk sını almadı torsıonlar :)) hayırlı olsun paşam :)) keyıfle kullan :D
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
axi206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
bende bırraz yukseltmek ıstıyorum.kıme sorsam hıc elleme cok masraflı olur dedı. o yuzden ellemedım. araba asırı alcak. resmen arkada amortısor calısmıyo.
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeşim ne yaptın sen 100 tlye motormu indirdiler keşke bi bana danışsaydın önce 40 tlye yayları taktırdım 40 tlye de torsiyonları indirtecektim ben yayları taktırdım eşit seviye olunca arkaları elletmedım artık keske daha once bı haber verseydın |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
neyse olmuş bitmiş artık..hayırlısı olsun..inşallah istediğin gibi olmuştur..
|
|
![]() |
|
mehmet_ers_07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2011 Konum: SERBEST MESLEK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet_ers_07
|
|
ERS
|
|
![]() |
|
mehmet_ers_07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2011 Konum: SERBEST MESLEK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet_ers_07
ARKADAŞLAR VALLA B
EN ARKALARI 25 TL YAPTIRCAM NASIL FİYAT :D |
|
ERS
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |