![]() |
|
Temiz 206 Arıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
firattuning ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2011 Konum: Ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı firattuning
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2011 Saat 09:38 |
MERHABALAR
2004 model ve üstü temiz öncelikli olarak dizel olması kosulu ile fiyati şişirilmemiş 206 arıyorum KM si 95 000 kmyı geçmemiş olursa memnun olurum ![]() elinde olan veyahut örnek gösterebilecek olanlara teşekkürlerimi sunarım keyifli forumlar Bu arada bu ilk mesajım değildir diğer üyeliğim uzun süre önce askıya alındıgı için yazdım
![]() Düzenleyen firattuning - 21 Mayıs 2011 Saat 09:38 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Biraz Zor Dizel Az KM de Araç Bulmak
Olanlarda Hemen Hemen Sıfır Araç Fiyatına Eş Değer Hem Km Neden Sizi Korkutuyor Anlamıyorum 150 - Bin yada 180 Bin Olursa Motor Bitiyormu Yoksa... Silin Bunları Arkadaşlar Kafanızdan Hiç 4 Bin Liralık Şahinler Hiç Tamirsiz 350 Bin Km Yapıyor... Peugeotta Yapamayacaksa Yakalım Araçlarımızı. ![]() Düzenleyen AlbayDemircan - 21 Mayıs 2011 Saat 10:03 |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-orjinal-km-sorunsuz-42888510/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-masrafsiz-ve-bakimli-gorulmeye-deger-49737916/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-206-masrafsiz-binicisine-temiz-araba-34367483/detay/#
bende arkadaş için bakıyodum favorilerime eklemiştim önceki gün :) bak bakalım ama benzin sanırım ilanlar
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Çok Güzel Araçlar Bulmuşsun Tigerland Kardeşim... Ama Bunlar Hep Benzinli Benzinli Olmasa Çoktan Satılmıştı... Malesef 206 Benzinliler Aşırı Yakıyor ... |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
teşekkürler albay, hepte benzinleri seçtim arkadaşta dizel arıyor.. çorlu'da bulmuştuk 80binde kül gri 5K 1.4 benzin ön tampon çamrlk boyalı 17.300 diyince vazgeçti 206'dan :)) adamı 206'dan soğuttular :)) |
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
firattuning ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2011 Konum: Ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı firattuning
abilerim sizlere çok teşekkür ederim hem binmek hem de alıp satmak için bakıyorum ne tavsiye edersiniz bu durum hakkında ? 2.el piyasası nedir vs
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
bildiğimiz gibi 206 nın dizelleri çok az yakıyor arkadaşlar ve ikisinide uzun yolda kullanın sabit devirlerde fark apaçık ortada ee devir malum tasarruf devri ve benzin uçmuş gidiyor lpg ye bile zamlar geliyor o fiyata dizel bin kardeşim
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı firattuning
2.el fiyatları nedır sizce internette cok sısırılmış
![]() |
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-satilik-taksali-206-hdi-37894139/detay/
bence bu araç on numara biraz pahalı ama pazarlık yaparsan 19.000 tl alabilirsin bence biraz paraya kıy al km si yüksek alcaksın derdi bitmez arızası bitmez aynı hesaba gelcek hemde dizel alıyosun...bu aracı düşün derim. |
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |