|
106 da titreme |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
murat1907
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı murat1907
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2011 Saat 17:16 |
selamlar, benim 1996 model 1.4 XR 5 kapı bir aracım var, aracımın sorunu 2 servisede götürmeme rağmen çözümü bulunamayan benzin ve lpg de ki titreme. Bunu motor ısındıktan sonra yapmaya başlıyor, devir düşüklüğünde yada vites değişiminden sonraki ilk gaz vermede tekrarlıyor daha sonrasında gaza yüklendiğinizde yapmıyor..Yardımcı olursanız müteşekkir kalırım..Aracımın buji kablolarını, bujilerini, ateşleme mödülünü, üst kapak contasını baskısını balatasını mayısın ilk haftasında değiştirdim(ateşleme bobibinide değiştirdim belki sorun ondan olabilir diye) 1 gün serviste kaldı servisteki ustanın bana söylediği arızanın tespiti için aynı model bir aracın gelip ikisi arasında karşılaştırma yapılması yoluyla arızanan tespitinin yapılabileceği yönünde oldu, saçma gelebilir ama söylediği bu..
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |