|
Egsoz Manifoltu 307 |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
sistemci
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: YURTDIŞI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2011 Saat 22:41 |
Aracın eksiklerini birbir giderme kararı alıp ebay'e koyup satma kararı aldım. Önceki hafta bütün diskleri değiştirdim frenlerden ses geliyor diye memleket parası ile 750 Liraya. Diskler yenilenirken eleman "balataları da kullanabilirsin ama 1'i, 2'si düz çizgi şeklinde değil zigzaglanma var" diyerek aldı parayı. Frenlemelerde hâlâ sesler var.
Şimdiki mesele ise; araç vites değişimi ile birlikte acayip sesler çıkarıyor. Debriyajdan ayağımı çekmemle birlikte metallerin birbirine sürtme sesi alıyorum. Forumda arkadaşın biri yaylardan olduğunu söylemişti, -ki gösterdiği usta'da onaylamış. Problemin aynısı olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlar, aracın nesi var diye bir yere göstermeye gittiğimde bakmak için bir dünya, yapmak için bir dünya para istiyorlar. İhtiyati bilgi isteğim, bu yay değişimini ben yapabilir miyim, eğer ki yapabilirsem, bu yayı aracın neresinde bulabilirim?, Teşekkürler... 2002 PEUGEOT 307 RAPIER 5 KAPI 1.6 16V |
|
Davranışlarımızdan sorumlu olmanın vakti geldi...
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |