|
LPG 2,41 TL |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
volkan_uysal
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2011 Saat 14:41 |
|
LPG Litre Fiyatı 2,41 TL , geçmişler olsun. Bir hayalimiz daha gerçekleşiyor
|
||
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
||
sercinho
2. Vites 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
allah belalarını versın ne dıyelım haram zıkkım olsun
|
||
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
benzın dustu, mazot dustu, lpg arttı...
boyle sacmalık olmaz yanı
|
||
boraa
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: kdz ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Milliyetin ekonomi bölümünde okumuştum.Amaç benzin ile lpg arasındaki uçurumu kaldırmakmış.hedef 9 ay içinde aralarındaki farkı kuruş hesabına kadar indirmekmiş. (ör: lpg 4.05tl-benzin 4.20tl )
|
||
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :) |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
oyle bir sey yaparlarsa Allah belalarını versın dıyorum ya ne b.o.k dan bir olay oldu bu ya o zaman kimse arabaya bınmesın bunlar kendılerıne ozel bır otobus sırketı kursun oralara verek paraları bunu mu ıstıyorlar
|
||
boraa
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: kdz ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Aynen üstadım aynen
|
||
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :) |
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sabah shell den aldım 2,39 du ne ara arttırdılar yeter artık,
cem abi bence buluşmalarımızda yakıt fiyatları gibi konularıda ele alalım konvoy yapalım, başka türlü sesimizi duyuramıcaz.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
metınım aslında haklısın. hatırlarsan daha evvel bunu dıle getırmıstık. yapalım dedık ama olmadı bıt turlu... buyuk bulusmaya bır calısma yapabılırız |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Yav Daha Dün Herşey Normal Fiyattaydı Ne Olduda Bi Anda Pahalılaştı
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sessız sedasız zamı cakıyorlar. daha surda 1 hafta ıcınde 5 kurus gelmıstı zaten
|
||
qqyyxx
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkadaşlar yakıt fiyatlarına bu kadar zam geliyo bırakın zammı hiç artış olmasa bile zaten anormal rakamlardan yakıt kullanıyoruz, ama enteresandır trafiğe yine hergün yüzlerle araç çıkıyor. şöyle bir etrafınıza bakın çoku insan tek kişi olmasına karşın işine aracıyla gidiyor. toplu taşıtları kullanma alışkanlığı kazanamıyoruz. yakıta gelen zammı araba kullanarak protesto etmemiz yine bize zarar verir. en iyisi araçları kayda değer bir indirim olana kadar takoza almak olacaktır. ama tabiki bu forumdaki herkes aracını en az benim kadar sevdiğine göre bunun da bi anlamı olmayacak. bu zamlarla yaşamaya devam allah beterinden korusun. |
||
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
kısın 2 aydan fazla arabayı pek kullanmadım 2-3 kez akum bıttı :)) ama sonrasında bıraz daha kullanır oldum yıne :))
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
1 aya kalmaz lpg taktır diodun hatırladınmı ... böyle giderse yayan yürücez |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
boyle olsada lpg her sekılde ucuz. bır aralarda cok cıkmıstı sonra yıne dustu. yakında duser yıne. nasıl olsa secım var :)))
ben zaten full den alıyorum. gayet karlı oluyor...
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
şu sınavları atlatalım da bu konuyuda değerlendirelim,
ozamana kadar dahada artmasa bari (: kaykayla buluşmaya geliriz gari,
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
pende o zaman piskiletle gelırım :)))))))))
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Önünede Aslan Arması taktıkmı olur yine Peugeot buluşması. |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
daha guzelını yaparız abı :)) bısıkletın ustundekı bısan montana yazısını soker peugeot yazarız. zaten peugeot marka bısıklerde var yanı :))
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |