![]() |
|
Kapı Kilit Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2011 Saat 00:26 |
oyle bır durum var ıse kapı soketıne bakmak gerek dıye dusundum. 206 ların kapıgecısı nasıldı hatırlayamadım. ama ek yerı olan bır tesısat ıse belkı oradan temas sorunu olmus olabılır. degılsede merkezı kılıt motoru arızalanmıs olabılır
|
|
![]() |
|
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yarın biyere göstericem artık mecburen. az önce farkettimde anahtarlada diğer kapıları açıp kapatmıyor. yani şuan sol ön kapı diger kapılarla baglantısız durumda. bakalım ne olacak :)
|
|
![]() |
|
anladıgım kadarıyla sofor kapı kılıdının dıger kılıtlerle baglantısında sorun yok. cunku anahtar ıle kılıtleyıp actıgında dıgerlerıde calısıyor. fakat kumanda ıle sofor kapısı calısmıyor.
bu noktada sofor kapısı kılıdının merkezı kılıt motorunun bozulmus olması soz konusu. cunku merkezı kılıtle beraber calısmıyor. kılıt yapısını bılemıyorum ama benım aracım gıbı motor kısmı kılıtle beraber ıse komple degısmen gerekecek gıbı...
veya cevrende bır kılıtcı var ıse onada baktırabılırsın.
|
|
![]() |
|
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
Tüm kapılar kilitliyken kumandadan bastığımda şöför tarafı hariç diğer kapılar açılıyor. Açıkkende aynı şekilde kilitlemek istediğimde şöför kapısı dışındakiler kilitleniyor.
Tüm kapılar açıkken anahtar ile kilitlediğimde tüm kapılar kilitleniyor. Akıl sır erdiremedim ben bu işe ya :)
|
|
![]() |
|
muhtemelen ya kılıtte sorun var yada kapı soketınde bır sıkıntı olabılır.
tum kapılar kılıtlıyken kumandadan basınca sofor kapısıda acılıyormu?
tum kapılar acıkken sofor kapısından anahtar ıle kılıtleyınce hepsıde kılıtlenıyormu?
|
|
![]() |
|
Merhabalar. Geçenlerde arkadaşımın okuluna gidecektik ve arabayı onun kullanmasını söyledim ve o geçti direksiyona. Okula vardık arabadan indik ve tam kapıları kapatacakken kumandadan kilit düğmesine basmış. Şuan da kumanda ile kapıları kilitlediğim zaman sürücü tarafı kilitlenmiyor. Anahtar ile kilitlemek zorunda kalıyorum. Servise gitmeden önce sizlere danışmak istedim. Bunu çözmenin pratik bir yolu var mı acaba?
Selamlar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |