![]() |
|
vites geçişleri hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ask307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2011 Saat 10:50 |
selam arkadaşlar 15 gün önce baskı balata değişmişti, bugün dikkatimi çekti, her vitese takçağımda çok rahat geçmesi gerekirken bir yere takıldıktan sonra geçiyor rahat geçmiyor yani, benim bildiğim baskı balata değiştikten sonra çok rahat geçmesi gerekiyor, şansıman yağınıda yeni koymuştuk ama, bunun baskı balata değişimi ile bir ilgisi varmı acaba
|
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yenı debrıyajın tam ayırmıyormu acaba? veya konulan sanzuman yagın yanlıs bır yagmıdır nedır?? |
|
![]() |
|
ask307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
valla kavraması gidişi falan güzel ama sadece geçişlerde sıkıntı var
|
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
bu dert benim 1. viteste var... kütürt diye geçio uyuz oluyorum.. ama her zaman değil .. ara sıra... vites çatallarında mı bişe var acaba ??
|
|
![]() |
|
anladıgım kadarıyla eskıden boyle bır sıkıntı yoktu. pekı debrıyaj cok asagıdamı kavrıyor. yanı tam bastıgın yerden hafıf cekmenle mı kavrıyor??? yoksa ortalarda falan mı kavrıyor? |
|
![]() |
|
4 cm falan yukarıda kavrıyoryani sonuna kadar basıyorum vitesi takıyorum 4 cm kadar kaldırdıktan sonra kavramaya başlıyor |
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
oyleyse normal gıbı. pedalını altına paspas falan kacmıs degıldır umarım. bazen paspas kayar debrıyajın altına gıderde debrıyaja tam basmaya engel olur. bu seferde debrıyaj tam ayıramadıgı ıcın vıtesler zor gecer. oyle bır durum yoktur herhalde ???
![]() |
|
![]() |
|
senınkınıde denerız bakarız. vıtes cubuklarına bakım gerekebılır...
|
|
![]() |
|
analadım debriyaj çatalı böyle bir şey yaparmı, yada vitesi greslesek faydası olurmu
|
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
catal senın ayakla verdıgın hareketle calısır. catalda sorun olsa pedalda anlasılabılır zaten. 307 lerınde vıtes mekanızması spırallı olması lazım. eskıler gıbı cubuklar olmasa gerek...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |