![]() |
|
Yardımlarınızı Bekliyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozi033 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2011 Saat 19:02 |
ii akşamlar ..bişey danışmak istiyorum.elimde bu sitenin sponsoru olan bi siteden 2 tane elektro vana aldım.fiyatı uygun diye..ancak taktırmak için sağlam usta bulamadım.hem de taktırdıktan sonra bir de yazılım güncellemsi gerekiyor sanırsam.bende bu valflerle servise gitsem ..parçalar bende var desem..siz işçilik, şanzıman yağı ve yazılım güncelleme ücretini alın desem bu işlemi serviste yaptırabilirmiim.bilgisi olan varsa cevap yazrsa ii olur sevinirim.çünkü yarın servise gitmeyi düşünüyorum ..teşşekrler
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence sen bu durumda servısten zıyade bu ısı yapabılecek guzel bır usta sormus olsan bence sana daha faydalı olur dıye dusunuyorum. servıs kendı satmadıgı bır parca ıle uygulama yaparmı bılemem.
neredesın sen? profılınede yazmamıssın. yazarsan ıyı olur... bu tarz durumlarda sorma geregı duymayız hem :))
|
|
![]() |
|
ozi033 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
antepteyim. istanbul ankara gibi biyerde olmadığım için usta sormadım .yoksa daha kolay yardımcı olurdunuz ..biliyorm .teşkrler..artık yinede soracam bakim servise belki kabul eder..ama satmadığı parçaya granti vermeye bilir.bu konuda haklısınız..
|
|
![]() |
|
parcaya zaten vermezde yaptıgı ıscılıgede garantı vermeyebılır.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
parçayı almadan önce keşke usta ayarlasaydn yada servise danışsaydın. parça belki ucuza geliyor olabilir ama servis yaptığında güncelleme garanti falan da yapıyor ucuza mal ettiğin fiyata garantili yaptırmış oluyorsun.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Ben park sensörünü dışarıdan aldım servise taktırıyorum. Bence görüşün servisle, nazlanacaklardır ama yaparlar diye düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
pejo yetkili servisten geliyorum.valfler benden dedim ..değiştiririz ama bunun garantisi yok.yine yapabilir dediler.komple blok değiştir daha ii dedi usta.o da 1500 lira.ben şansımızı deniyelim dedim.sadece işçilik ve yağ 310 lira fiyat çıkardılar ..çok değilmi..valfler ben götürüyorum.sizce çözüm olurmu ..öle ortada kaldım .napcamı şaşırdım bu şanzımanla..kesin düzelceni bilsem yine nese de ..siz ne dersiniz çözüm olurmu..
|
|
![]() |
|
bir cevap yokmu beyler..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |